Home Politic Fost ministru de Interne, Gabriel Berca, este vicepreședinte al PER

Fost ministru de Interne, Gabriel Berca, este vicepreședinte al PER

DISTRIBUIŢI

Partidul Ecologist Român continuă să se întărească în perspectiva alegerilor locale din aceasta toamnă. Ecologiştii anunţă inscrierea in Partidul Ecologist Român a lui Gabriel Berca.

Gabriel Berca va ocupa funcția de vicepreședinte al PER.

Gabriel Berca este absolvent al Universității Politehnica din București, Facultatea de Știința și Ingineria Materialelor Metalice. Acesta a deținut funcțiile de prefect al județului Bacău începând cu 2005 și până în 2008, când a devenit șeful Secretariatului General al Guvernului (SGG).

A fost ales senator pe lista PNL la alegerile din 2008. În iunie 2010, Berca a devenit președinte al PDL Bacău. Gabriel Berca a deținut și funcția de ministru de Interne in 2012, în Guvernul Mihai Răzvan Ungureanu.

1 COMENTARIU

  1. Este incredibil cum incercati sa spalati imaginea unor infractori. Berca a stat DOI ANI IN PUSCARIE, a fost detinut in puscarie, laolalta cu violatori, pedofili, talhari, ucigasi si indivizi de teapa astora. A fost condamnat pentru coruptie si a fost eliberat inainte de termen, pentru ca asa se practica in Romania sportul asta cu liberarea. Sa nu consemnezi in articol acest fapt fundamenta este absolut incredibil, pentru ca ziarul Curentul ar trebui sa aiba o politica obiectiva, care sa atraga lumea. Asmenea omisiuni va decredibilizeaza. https://adevarul.ro/locale/vaslui/fostul-ministru-interne-gabriel-berca-condamnat-definitiv-doi-ani-inchisoare-executare-liberat-conditionat-1_5c1210b2df52022f756aa739/index.html

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.