Acasă Politic Președinta PNL București, Violeta Alexandru, merge în continuare pe mâna lui Nicușor...

Președinta PNL București, Violeta Alexandru, merge în continuare pe mâna lui Nicușor Dan

DISTRIBUIȚI

„Liderii USR și PLUS București au lansat astăzi, din senin, un atac la adresa PNL București și, în general, la adresa PNL pentru că fac referiri și la alte localități. M-a mirat atitudinea lor. Credeam că dialogul nostru este în plină desfășurare, spre binele Bucureștiului care trebuie să iasă din subdezvoltarea în care ne-a adâncit PSD în acești ani.

Ne menținem disponibilitatea de a continua dialogul iar susținerea de către PNL, USR și PLUS a candidaturii lui Nicușor Dan pentru Primăria Capitelei rămâne un foarte bun punct de la care să continuăm discuțiile începute. Pe bază de respect reciproc.

Să ne uităm bine la ce avem astăzi. Am pierdut 4 ani cu un spectacol, adesea, isteric întreținut din taxele și impozitele plătite de către bucureșteni de un PSD – un Primar General și 6 primari de sectoare – care nu iubesc Bucureștiul. La ce potențial și la câte resurse există, ca Bucureștiul să rateze încontinuu oportunități de dezvoltare iar cheltuieli importante să se rezume la kitsch și la pomeni electorale, chiar este păcat. Oamenii care trăiesc, au muncit și muncesc în acest oraș merită mai mult. Când știu că se și poate să facem din București un oraș în care să trăim cu plăcere, cu atât mai mult mă revoltă să văd populismele PSD și cu atât mai determinată sunt, alături de echipa PNL București, să facem o schimbare a leadership-ului politic din Capitală. Cu gândul la un București bine administrat, un București civilizat, PNL a invitat USR, PLUS și PMP la discuții.

PNL București va face tot posibilul pentru a scăpa Capitala de PSD. Și putem!”, scrie Violeta Alexandru pe Facebook.

Astăzi cei doi președinți ai filialelor București ale USR și PLUS au lansat un atac dubios la adresa PNL într-o încercare a lui Vlad Voiculescu de a obține nominalizarea USR-PLUS la Primăria Capitalei. Dacă partidele de opoziție se vor încăpățâna cum a făcut Alina Gorghiu acum patru ani, o vom avea tot pe Firea pentru următorii 4 ani. Dar poate Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu joacă același joc cu Gorghiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.