Home Politic Fost profesor al lui Arsene: un semianalfabet fost informator al Securității

Fost profesor al lui Arsene: un semianalfabet fost informator al Securității

DISTRIBUIŢI

Vălu Năstăselu, un profesor de istorie din Neamț, care i-a predat lui Ionel Arsene, baronul PSD fugit din țară, a povestit că Arsene era unul dintre ”cei mai slabi elevi” ai săi și îl numește unul dintre marii corupți ai țării.

Profesorul a scris pe Facebook o postare intitulată ”Apologia mitomârlei”.

”Vorbim aici de Ionel Arsene, care nu este un caz accidental în istoria actuală a României, ci este episodul care întărește regula. Ca să poți pleca din România înainte de condamnarea definitivă, trebuie să fii în sistem, adică să fii unul din marii corupți și hoți ai acestei țări în care nimic nu este normal.

Am mai scris și am avut mai multe emisiuni televizate despre acest specimen umanoid, semianalfabet, valutist, ”supraveghetor” al germaniștilor noștri prin Germania și Olanda, unul dintre cei mai slabi elevi ai mei, bișnițar mărunt și poate și informator al fostei securități.

Aproape semianalfabet, avea toate calitățile pentru a deveni un stâlp politic după 2010-2015, mai ales după ce l-a cunoscut pe Liviu Dragnea care l-a făcut al doilea om în stat. Protejat de faraonul de Teleorman care i-a dat sume mari de bani de la guvern, Ionel ajunge mare șef și având psiologia flămândului trage mulți bani din sumele generoase date de Dragnea, o parte ca parandărăt, o parte pentru el, iar ce a rămas pentru investiții. După ce a devenit jupânul județului Neamț, Ionel de Grumăzești a devenit JOHN de Neamț, urmașul lui Ștefan cel Tare, care azi este la mititica! (…)
Înainte cu câteva zile de a fi condamnat definitiv, John a fost lăsat să plece din România și cu siguranță statul român nu va cere extrădarea lui, pentru că poate vorbi și atunci ar cădea mulți”, a scris profesorul pe Facebook.”, a scris profesorul.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.