Acasă Politic Fostul senator UDMR Eckstein-Kovacs Peter a semnat pentru USR şi PLUS

Fostul senator UDMR Eckstein-Kovacs Peter a semnat pentru USR şi PLUS

DISTRIBUIȚI

Deşi a fost foarte frig, sub 0 grade, mai bine de o sută de membri USR şi PLUS au ieşit în stradă, sâmbătă, 23 februarie, cu ocazia lansării de la Cluj a campaniei de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare din acest an.

Printre cei care au venit special să semneze pentru susţinerea Alianţei USR-PLUS s-a numărat şi Eckstein-Kovacs Peter, fost lider al UDMR, care şi-a dat demisia, anul trecut, în semn de protest împotriva deciziilor conducerii partidului, de susţinere a legilor anti-Justiţie promovate de PSD şi ALDE.

„Mă bucur că Peter, alături de care am dus multe lupte, pentru schimbarea Clujului, pentru salvarea Roşiei Montane şi pentru Justiţie, are pentru cine semna la alegerile europarlamentare. La fel cum au cu cine semna toţi cetăţenii care îşi doresc un viitor european pentru România, în care statul de drept să nu fie doar un slogan, în care să avem autostrăzi, spitale şi şcoli moderne în realitate, nu doar pe hârtie, cu ape curate şi păduri în picioare şi pentru generaţiile care vin după”, a declarat senatorul USR de Cluj, Mihai Goţiu, prezent la acţiune.

Parlamentarul clujean a mai afirmat că entuziasmul celor care au ieşit, ieri, în stradă, la Cluj, cu zecile, înfruntând frigul şi sacrificându-şi o după-amiază liberă, a fost molipsitor.

„Suntem din ce în ce mai mulţi cei care ne implicăm şi, sunt convins, până la urmă vom reuşi. Priviţi imaginile de mai jos şi veţi înţelege de ce România chiar are şanse să se schimbe. Nota bene: şi întrebaţi-vă, totuşi, cum reuşesc alte partide să-şi strângă sutele de mii de semnături necesare dacă nu-i vedeţi prin oraşe, pe stradă? Le-o fi ruşine să ceară semnături de susţinere pentru PSD şi ALDE? Sau le vin, la pachet, dintr-un Univers… paralel?”, a mai afirmat, pe contul său de Facebook, senatorul Mihai Goţiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.