Home Politic Gabriela Szabo se visează deputat PSD de Ilfov

Gabriela Szabo se visează deputat PSD de Ilfov

DISTRIBUIŢI

Ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, va candida din partea PSD pentru o funcție de deputat în Colegiul 4 din Ilfov la alegerile parțiale din 25 mai. Szabo este membru al organizației PSD Ilfov și locuiește în Ilfov.

Potrivit unor surse social-democrate, PSD Ilfov va organiza un eveniment de lansare oficială a candidaturii Gabrielei Szabo, în perioada următoare. În Colegiul 2 Satu Mare va candida social-democratul Ciprian Ardelean, consilier județean, în timp ce în Colegiul 3 Hunedoara va candida Sorin Marica, primar al comunei Sălașu de Sus, ambele colegii fiind de deputat. De asemenea, ministrul delegat pentru Învățământ Superior, Mihnea Costoiu, a fost desemnat de PSD Gorj să candideze pe postul rămas vacant în Colegiul 2 după ce fostul senator Toni Greblă a fost numit judecător la Curtea Constituțională. Costoiu, originar din Gorj, este așteptat sâmbătă dimineață la Târgu Jiu, pentru a-și depune candidatura la Biroul Electoral Județean.

 

Termenul de depunere a candidaturilor pentru alegerile parțiale parlamentare este 5 mai, iar campania electorală este cuprinsă între 10 și 24 mai.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.