Acasă Politic Gabriela Vrânceanu Firea Pandele, pusă pe liber de Liviu Dragnea

Gabriela Vrânceanu Firea Pandele, pusă pe liber de Liviu Dragnea

DISTRIBUIȚI

Gabriela Vrânceanu Firea ocupă oficial funcția de purtătoare de cuvânt a PSD. Doar că ultimul comunicat trimis în această calitate a fost în data de 2 august chiar înainte ca aceasta să plece în vacanță. La întoarcere nu i s-a mai permis să mai emită comunicate în numele PSD.
Liviu Dragnea conduce interimar PSD din 22 iulie 2015.  A doua zi după alegerea sa în această funcție, Liviu Dragnea a anunțat, într-o conferință de presă, că este important ca PSD „să iasă din pasivitate”, după ce în ultimul timp „nu a avut o voce politică conturată”, adăugând că „Lucrez la finalizarea unui mic plan concret de acțiuni pentru perioada imediat următoare, atât acțiuni politice, cât și acțiuni administrative, precum și o discuție pe care am început-o pentru îmbunătățirea comunicării PSD. Am avut o discuție foarte bună cu doamna Gabriela Firea.”
Dar ce să vezi? Când s-a întors din concediu fertila purtătoare de cuvânt a PSD (care critica familiile fără copii, ea având trei copii cu doi bărbați) nu a mai putut transmite penibilele și mincinoasele ei comunicate în numele PSD, ci le-a semnat ca „senator PSD de Ilfov.”
V-o amintiți desigur cum mințea ea în ziua în care se desfășura turul al doilea al alegerilor prezidențiale că la Londra de fapt nu e nimeni la secțiile de vot, cum critica ea PNL că a contestat la CCR Legea Bugetului, ceea ce făcuse și PSD înainte, cum anunța că Guvernul PSD a construit 700 km de autostradă între 2012 și 2014, cum a declarat că PSD a propus difuzarea Antenei 3 la Bruxelles pentru că are cea mai mare audiență din România, cum a constatat Consiliul Legislativ că legea lui Firea îi castra pe cei care se încaieră nu pe cei care violează, că a fost dascăl deși această ocupație lipsește din CV-ul ei și tot așa.

Ca să fie totul clar și pentru membrii de partid,  Dragnea a concediat-o pe Firea, în direct la TVR, la oră de maximă audiență, la emisiunea „Vorbește liber”:  „în primul rând, eu vreau să îmi port singur vorbele”. Lămurită toată lumea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.