Acasă Life George Simion se însoară cu o corporatistă

George Simion se însoară cu o corporatistă

DISTRIBUIȚI

Liderul AUR a anunțat că se însoară anul acesta.

„Mă însor, pe 27 august. Vă invit la nuntă. E într-o sâmbătă. Gata, s-a rezolvat. Mă însor pe 27 august. Oficial va invit. În România că eu sunt din poporul român”, a spus George Simion la România TV.

Politicianul a precizat că vor fi mai multe perechi de nași.

Potrivit informațiilor de pe rețelele sociale, tânăra este controlor financiar la o multinațională cu sediul în Franța. A făcut Dreptul la Universitatea Ecologică și are un master în consultanță în afaceri, la Facultatea de Administrație și Afaceri, la Universitatea București.

George Simion a anunțat deja că va face nunta în localitatea vâlceană Măciuca. ”Îmi doresc șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”, a declarat Simion.

”Am o familie care m-a crescut, am o soră, mama și tata au tras din greu ca să ne crească. În anii 90, în care am făcut cu toții foamea și în care a fost prăpad, ai mei m-au crescut cum au putut!

Ambii părinți sunt economiști, ne-au crescut în București, mama este din Vrancea, tata este din Ialomița. Ai mei s-au cunoscut când făceau ASE-ul în București. Mama, săraca, îmi tot spune: ”Hai, mă, George, când te cumințești, când te faci om normal?”

Tata s-a pensionat pe caz de boală, a lucrat la BRD și când au venit francezii n-a mai corespuns criteriului de vârstă. Fac parte dintr-o familie normală, cum sunt alte sute de mii de familii din România”,a dezvăluit liderul AUR .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.