Acasă Politic Gorghiu îl vrea pe Rareș Bogdan la Primăria Capitalei

Gorghiu îl vrea pe Rareș Bogdan la Primăria Capitalei

DISTRIBUIȚI

Surse din PNL au transmis presei că Alina Gorghiu ar fi propus astăzi în ședința conducerii partidului ca partidul să-l susțină pentru funcția de primar pe jurnalistul Rareș Bogdan. Propunerea nu ar fi fost făcută în plenul ședinței, ci în cadrul unei discuții cu câțiva dintre cei mai „de încredere” colaboratori ai Alinei.

Rareș a ami fost propus de PNL în 2013 la conducerea TVR. Acesta deține ziarul ZIUA DE CLUJ.

Din ianuarie 2013, Rareş Bogdan este realizator al programului „Jocuri de Putere”, principala emisiune de dezbatere de la Realitatea TV.

Între august 2011 şi martie 2013 a fost director general al reţelei de staţii locale ale Realitatea TV, iar, din 2010 şi până în prezent, este director general al Realitatea TV Cluj.

De asemenea, din 2012 şi până în prezent este director general al portalului de ştiri provincianews.ro, iar din 2004 şi până în prezent este şi director al publicaţiei Ziua de Cluj. Între 2004 şi 2010 a fost director editorial al publicaţiei Ziua de Cluj, iar între 2008 şi 2009 – editorialist al cotidianului naţional Ziua.

A mai colaborat cu publicaţia Academia Caţavencu, cu televiziunile locale NCN TV, Antena 1 Cluj, Alpha TV Cluj, One TV Cluj, dar şi cu Radio Cluj.

În 2013, a fost premiat de Asociaţia Profesioniştilor de Televiziune din România (APTR) pentru talk show-ul „Jocuri de putere cu Rareş Bogdan”.

Începând din 2002, Rareş Bogdan ocupă funcţia de director general al Trend Communication SRL.

Între 2009-2012 a fost consultant media în cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), iar între 2007-2013 – consultant media în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. De asemenea, în 2007, a fost consultant media în cadrul programului „Sibiu-Capitală Culturală Europeană”.

A fost membru în Alianţa Civică, membru în Partidul Alianţa Civică (PAC), membru în Biroul Permanent Central al PAC, din partea organizaţiei de tineret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.