Acasă Politic Iar s-a făcut Firea de râs: noul dușman imaginar, privatul care testează...

Iar s-a făcut Firea de râs: noul dușman imaginar, privatul care testează la mall, NU are avizul DSP

DISTRIBUIȚI

Isterizată de ascensiunea pe care o ia Nicușor Dan în preferințele bucureștenilor, Firea a acuzat iar conspirația mondială împotriva ei: „Testarea în Capitală este blocată. Astăzi am și intervenit public cu un com de presă și cerem explicații publice din partea Ministerului Sănătății de ce au blocat testarea din Capitală, dar permit testarea pe bani, în parcarea unui mall. Astăzi, aproape toată presa a publicat imagini despre testarea acceptată de Ministerul Sănătății în parcarea unui mall din Capitală. Este o testare pe bani, dar ar trebui permisă și testarea organizată de Primăria Capitalei, la Arena Națională, într-un spațiu mult mai generos și în condiții mult mai bune. Noi ce avem? O țară în care Guvernul spune că testele nu sunt bune, blochează testarea gratuită în Capitală (n.a. gratuită înseamnă că toți bucureștenii plătesc testarea a 11.000 de oameni), dar este permisă testarea pe bani în parcarea unui mall. Nu am o problemă cu testarea privată, dar nici nu este normal ca Primăria să fie blocată și bucureștenii să nu se poată testa gratuit.”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Însă Mihail Lala, șeful clinicii care organizează testarea privată pentru Covid-19 a spulberat minciunile mahalagioaicei: ”Nu, nu avem avizul de la DSP. Noi am construit întreg centrul cu ajutorul și cu normele celor de la DSP. Nu ne-au dat avizul, dar am decis să merge mai departe și am constestat ordinul DSP.

”Avem un ordin de închidere, dar l-am contestat în instanță și acum așteptăm o soluție din partea instanței. (…) Eu am decis, deși acest ordin era executoriu, să nu închid acest centru de testare. În astfel de situații, oamenii trebuie să ia decizii pe care să și le asume. Dacă tot stăm, stăm și murim de Covid. În România nimeni nu își asumă nimic, un ministru nu-și asumă, Guvernul nu-și asumă, nimeni nu-și asumă. Eu mi-am asumat și dacă ceea ce fac este ilegal mă voi duce la pușcărie, dar până atunci trebuie să testăm cât mai mulți oameni. Noi nu am făcut asta pentru profit, am făcut asta pentru că aveam prieteni, aveam medici în gardă care plângeau în gardă, avem oameni care nu se pot testa.”, a spus Mihail Lala, șeful clinicii care organizarea testarea în Capitală.

”Eu mi-am asumat ca privat să testăm oamenii, în ciuda a ceea ce ne-au spus de la DSP. Doamna Firea a fost în exact aceeași situație ca și mine, dar ea nu și-a asumat scaunul de primar pentru a testa. Eu îmi asum faptul că aș putea să fac pușcărie! ”, a mai spus Mihail Lala.

1 COMENTARIU

  1. ALOOOOO……….. ROMANIA TREZESTE-TE …….. CAND TERMINAM O DATA PENTRU TOTDAEUNA CU ACEASTA CLASA POLITICA TICALOASA SI MIZERABILA lipsita de elite, de valori umane, de oameni daruiti calauzirii unui popor GAZDUIT DE MII DE ANI IN GRADINA MAICII DOMNULUI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.