Acasă Actualitate Ieșiți la vot! Gabriela Firea deja anunță că va câștiga alegerile mizând...

Ieșiți la vot! Gabriela Firea deja anunță că va câștiga alegerile mizând pe absenteism

DISTRIBUIȚI

În urmă cu 4 ani, Gabriela Firea a reușită să devină primarul Bucureștiului fiind votată cu precădere de bătrânii fără studii superioare conform unui sondaj IRES realizat la ieșirea de la urne, în luna iunie 2016, la comanda DIGI 24, în timp ce tinerii și persoanele cu studii superioare au preferat să plece în weekend la mare sau pur și simplu nu au ieșit la vot.
Bazându-se pe un absenteism al acestora și la aceste alegeri, Gabriela Firea anunță într-o postare pe Facebook că „toate defăimările aruncate în spațiul public” la adresa ei, „în ultimele zile, se vor risipi de luni ca praful în neant”, arătând-se sigură că va câștiga alegerile și că nimeni nu va scotoci în documentele Primăriei.
Sondajele realizate în ultimele zile îi arată umăr la umăr pe mediocra Gabriela Firea și pe dublul medaliat cu aur la Olimpiada Internațională de Matematică, Nicușor Dan, candidatura lui Traian Băsescu rupând în jur de 8% din voturile candidatului dreptei.
Așa că dacă Firea va obține un nou mandat în care să risipească banii pe pomeni electorale în loc să rezolve problemele stringente: aerul traficul și parcările, vinovați vor fi cei care nu ies la vot, Traian Băsescu și Dan Barna.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.