Acasă Politic Iliescu agresat din nou:„Criminalule, Iliescu judecat pentru sângele vărsat!”

Iliescu agresat din nou:„Criminalule, Iliescu judecat pentru sângele vărsat!”

DISTRIBUIȚI

Așa va rămâne in istorie Ion Iliescu: criminalul propriului său popor și comunist până în măduva oaselor. Noi cei care-i vom supraviețui și avem pixul în mână, vom avea grijă de asta.
Prezent la o manifestare la Institutul Cultural Român, fostul președinte, comunistul Ion Iliescu a fost întrerupt în timp ce susținea un discurs. Un tânăr din sală s-a ridicat și a început să scandeze: „Iliescu, judecat pentru sângele vărsat! Unde e dosarul Revoluției? Cine a tras in 21-22? Mincinosule! Manipulatorule! Ai pacalit un sfert de veac un neam intreg
Criminalule! Au murit degeaba pentru tine! Daca nu vei fi judecat de noi, vei fi judecat de istorie si de urmasii mei. Milioane de oamnei sunt cu mine”, i-a strigat tanarul. Vezi VIDEO

Iliescu a replicat cu tupeul ce-l caracterizează :„Este o manipulare!” Apoi când tânărul era scos din sală de poliție în timp ce se zbătea și scanda în continuare, Iliescu a comentat: „Niște nerușinați. Oameni lipsiți de conștiință”. Să mori tu!
Cei din PSD care i-au reproșat lui Iliescu că Ponta a pierdut alegerile și din cauză că Iliescu l-a susținut și de asta s-a strigat ”Jos comunismul!”. Marius Pieleanu chiar a mers mai în amănunt cu analiza sociologică și a explicat că generația tânără care a ieșit în stradă în noiembrie 2014 sunt copiii tinerilor „golani” care scandau „Jos Comunismul!” în Piața Universității în 1990 și că acești tineri care din 2009 încoace au căpătat drept de vot, împlinind 18 ani au fost îndoctrinați de mici împotriva PSD și a lui Ion Iliescu pe care îl urăsc visceral. Cu siguranță Iliescu în 1990 când i-a făcut golani, când a chemat minerii nu a prevăzut puterea urii lor.

CITEȘTE ȘI COMPLICITATEA LA TORTURĂ DIN 13-15 IUNIE ÎI POATE ADUCE CONDAMNAREA LUI ION ILIESCU

Cel care l-a agresat verbal pe comunistul Iliescu are 29 de ani se numește Alexandru Alexe, este un promotor al „UNIȚI SALVĂM!”. Spune despre el că este activist civic full-time. Participă la mişcări de stradă, le organizează, le promovează, scrie bannere, se ceartă cu jandarmii.

Iată-i pe tinerii de azi scandând „Jos comunismul!”

{youtube}3JlfQkKmLk4{/youtube}

Și dedicație specială pentru Ion Iliescu, părinții tinerilor azi pe când erau și ei la fel:

{youtube}5yIgP30CK5o{/youtube}

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.