Acasă Politic Iliescu dixit: Femeile au inventat agricultura, barbatii alergau dupa animale

Iliescu dixit: Femeile au inventat agricultura, barbatii alergau dupa animale

DISTRIBUIȚI

Ion Iliescu afirma ca paternitatea agriculturii apartine, de fapt, femeilor. "Femeile au inventat agricultura ca activitate umana, barbatii alergau dupa animale", a declarat fostul presedinte al Romaniei, care si-a lansat joi ultima sa carte: "Romania si lumea la confluenta secolelor XX si XXI", o carte cu un titlu la fel de generos precum zicerile sale din topor.

Nevorbit de ceva vreme in public, Iliescu a profitat de momentul lansarii cartii si s-a dezlantuit , ajungand in cele din urma in epoca de piatra. Uimind asistenta, Iliescu a declarat  ca, stand in pesteri si ocupandu-se de cresterea copiilor, femeile au descoperit ca e mai usor "sa scurmi" in pamant decat sa alergi dupa plante.

Vanghelie se inspira de la un copil de 12 ani
Lansarea cartii a avut loc in prezenta a peste 200 de membri ai PSD Bucuresti si a sefului lor, Marian Vanghelie, care a declarat, cu acest prilej, ca Ion Iliescu "va reprezenta si a reprezentat pentru Romania cel mai mare om politic si cred ca singurul om politic".

"Cred, ca si decizii majore in partid, atat eu, cat si colegii mei din Biroul Permanent National am fost intotdeauna, poate in aceeasi gandire cu domnul presedinte Iliescu (…) Eu cred ca prin ceea ce a facut organizatia de Bucuresti, am dat dovada de o gasca din asta mai puternica, mai mare, care nu se numeste doar gasca, ci o comunitate mai puternica", a spus Vanghelie.

Vanghelie a prezentat audientei un citat al unui copil de 12 ani, dintr-o inregistrare postata pe Youtube, cuvinte care, potrivit acestuia, il ghideaza de multe ori in manifestarile sale: "Este usor sa ai curaj cand nu iti este frica".

"Guvernarile formate din mai multe partide au nenorocit administratia tarii"

"Guvernarea Nastase a fost o guvernare asezata. In perioada celor patru ani a asigurat si crestere economica constanta si reduceri ale inflatiei si echilibru macro-economic. (…) Toata istoria de dupa 1989 arata (…) ca guvernarile formate din mai multe partide, cum a fost si Guvernarea CDR – cinci partide, cinci clintele politice – (…) au nenorocit administratia tarii, au dat afara specialisti ca sa-si planteze clientela in posturile de decizie si de comanda", a spus Iliescu.

El a facut un apel catre intarirea stangii, aratand ca "PSD trebuie sa iasa in fata cu oameni credibili", nu cu "fripturisti" sau tradatori gen cei de la UNPR.
La eveniment au mai fost prezenti presedintele PSD sector 1, Dan Tudorache, numerosi membri ai PSD Bucuresti si simpatizanti ai lui Ion Iliescu.

Cu acest prilej a mai fost prezentata si cartea 'Razboiul de 3 trilioane de dolari – Adevaratul cost al razboiului din Irak', scrisa de Joseph E. Stiglitz si Linda J. Bilmes, fostul sef al statului fiind cel care a prefatat editia in limba romana a volumului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.