Acasă Politic Intelectualul Papahagi o ironizează iar pe mediocra Udrea

Intelectualul Papahagi o ironizează iar pe mediocra Udrea

DISTRIBUIȚI

Într-o nouă postare pe facebook, Adrian Papahagi, doctor al Universității Sorbonna cu distincția ”summa cum laudae” și fost profesor de engleză veche al aceleiași universități, îl ironizează pe cel mai recent apărător al mediocrei Udrea, Ștefan Vlaston. Acesta, fost director și profesor la Grupul Școlar Petru Poni timp de 27 de ani, iar timp de 9 ani în tinerețe, funcționar comercial la Alimentara, a scris un articol în Adevărul în nota dată de Udrea: cine mă atacă pe mine, îl atacă pe președinte.
Amuzat, profesorul Papahagi, îi dă o replică scurtă: ”No, pișcă-mă! Asta-i din ciclul „dai în Udrea, dai în mine, dai în genți și limuzine”. Uite, eu prizez în continuare Băsescu, dar nu la pachet cu Udrea. E clar? Something with no spam in it…”
Asta după ce într-o postare anterioară a avertizat diplomatic: ”Paradoxal, deși jucăm în aceeași piesă, eu sunt doar în prima scenă a actului I și de-abia am rostit câteva replici, în timp ce alții și-au epuizat tiradele, sunt deja în ultimul act și nu le mai rămâne decât exitul final, en catastrophe.În plus, titlul piesei nu s-a scris încă. Nu se știe cine e protagonist și cine figurant. Amuzant, nu?”
Așteptăm acum să-i ia apărarea lui Udrea și  ceilalți ”intelectuali” rămași în PMP: Gelu Vișan, fost pedagog la un liceu până când a fost acuzat că a bătut și violat o elevă de clasa a Xa, sau Cristian Petrescu absolvent de Educație fizică și sport la Universitatea Ecologică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.