Acasă Politic Într-un mesaj plin de greșeli, Elena Udrea ne spune din pușcărie că...

Într-un mesaj plin de greșeli, Elena Udrea ne spune din pușcărie că toți suntem ca ea

DISTRIBUIȚI

Elena Udrea postează un nou mesaj din penitenciar și arată că perioada sărbătorilor de iarnă este cea mai grea, atunci când ești în pușcărie. Udrea susține că toate mamele din penitenciar au o viață extrem de grea și multe au furat pentru a avea ce să le dea de mâncare copiilor. Mesajul e unul nesimțit și e scris cu greșeli, semn că Elena Udrea nu mai pune preț pe imaginea sa și nu mai plătește din nenumărații bani pe care îi are o persoană competentă care să-i scrie mesajele.

”Perioada sărbătorilor de iarna este cea mai grea din an in penitenciar, mai ales intr-unul de femei in care cele mai multe sunt mame. Pare ca toata tristețea din lume se aduna aici. Atmosfera este ciudata, o fractura intre decorurile si muzica prin care angajații penitenciarului încearcă sa redea cat de puțin trăirile Crăciunului si suferința deținuta de a fi departe de familie si mai ales departe de copiii(sic!). Convorbirile telefonice pe care le-am ascultat fără sa vreau sub geamul camerei mele, ca si vizitele pe care femeile le-au primit in aceste zile s-au terminat in lacrimi. Durerea mare nu este pentru tine, ca adult iti poti gestiona mai usor sau mai greu emoțiile decat pentru suferinta copiilor care plang si isi roagă mamele sa vina acasa macar de Craciun. Sunt femei care au cate 4,6 chiar si 10 copiii, si sunt aici pentru ca au furat ca sa le de-a (sic!) de mâncare, iar acum copiii au rămas singuri cu bunici neajutorați ori cu tați complet depășiți de situație, cei mai multi dintre având deja destinele frânte si probabil ei însăși (sic!) vor ajunge sa încalce legea așa cum arata cercetarea sociologica facuta in SUA asupra copiilor a căror mame sunt in pușcărie, iar in pușcăriile românești pe de alta parte nu se întâmpla nimic care sa duca la reabilitarea acestor femei, mai rau dupa ce ies de aici nu doar ca la fel ca atunci cand au intrat nu stiu sa muncească, dar sunt lăsate de izbeliște de stat odată ce au iesit pe poarta afara nimeni nu le angajeaza tocmai pentru ca au trecut prin închisoare. Deci vor sfârșii (sic!) prin a recidiva ca sa poata sa isi întrețină copiii.

La întrebarea stupida pe care tot am auzit-o :De ce a furat daca știa ca are copiii care vor suferii (sic!) ?

O sa dau doua răspunsuri:

1. aproape toate mamele au încălcat legea pentru copiii lor;

2. să ridice piatra cine crede ca nu a încălcat legea niciodată sau ca in anumite condiții nu ar încalcă-o.

Așa ca, in acest ocean de suferința mi s-a părut nefiresc, strident sa nu va urez, “Sărbători fericite”! Va spun acum cu întârziere sa aveți un an 2023 in care sa va fie bine, sa fiți buni si sa faceți bine!”, scrie Elena Udrea.

Reamintim că atunci când a luat șpaga, Udrea nu avea copil!

2 COMENTARII

  1. N-o apreciez deloc pe dna Udrea, dar acestea sunt erori de autocorect și lipsă de atenție. Am citit ieri dcnews și evz și am găsit sumedenie de asemenea greșeli.

  2. Ce spui tu Nutzi cum ca majoritatea oamenilor au incalcat legea nu se aplica si in cazul tau pentru ca una este sa furi zece lei si alta e sa furi un milion de lei,cunoastem cu tozi zicala de pe timpul lui Ceausescu care spunea despre muncitori cum ca”fiecare de unde munceste de acolo mananca”,adica pe langa salariu mai completau oameni dar asta o faceau cu acceptul sefilor care treceau cu vederea pana la un punct pentru ca toata lumea stia cum se traia atunci,pe de alta parte mai erau si uni directori sau ingineri care furau mai mult dar astia erau bagati la subminarea economiei nationale si li se confisca tot ce aveau dupa cate luau 25 de ani de puscarie la canalul Dunare —Marea Neagra si iarna la taiat stuf in delta Dunari si nu au condnat multi caci dupa ce au vazut baieti ce ii asteapta in caz ca”sar calulul”nu mai risca aproape nimeni.
    Ei Nutzi draga tu(si nu numai tu) la astia care au subminat economia nationala te incadrezi deci multzumestei lui Dumnezeu ca numai este lege adevarata in Romania pentru voi astia care ati adus Romania in halul asta dupa 32 de ani de democratie caci daca era legea ca inainte n-ati mai fi furat in halul asta si prin toate mijloacele voi cei care ati avut puterea in Romania,asa ca nu te mai plange ba de una ba de alta Nutzi caci nu tzine,aaa ca sunt altzi in Romania care au facut mai mult rau tari decat tine si nici macar nu au dosar penal si lucrul asta este stiut totzi romani dar asta este o alta discutie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.