Home Politic Jurnalist la Formula-AS și candidat la Primăria Capitalei, Târziu își provocă contracandidații...

Jurnalist la Formula-AS și candidat la Primăria Capitalei, Târziu își provocă contracandidații la dezbateri: ”Hai! Cine are curaj?”

DISTRIBUIŢI

Co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor, candidat la Primăria Generală a Bucureștiului,  a lansat o provocare celorlalți candidați înscriși în lupta pentru primăria capitalei. Zvonurile conform cărora candidatura sa nu este văzută bine pentru că nu ar avea experință administrativă l-au făcut pe Claudiu Târziu să răspundă public, pe pagina sa de socializare.

”Care dintre contracandidații mei la primărie are curaj să ne înfruntăm într-o dezbatere publică?”

Liderul AUR arată cum o bună parte din activitatea sa jurnalistică a fost centrată chiar pe administrația publică locală.

”Las că 15 ani am făcut investigații jurnalistice despre corupția din instituțiile publice și am ras capete de mari politicieni, pe care i-am prins în offside. Las și că ani de zile am fost preocupat ca jurnalist exact de administrația publică locală, că am asistat la sute de ședințe de consiliu local și județean, că am scris la greu din culisele acestui domeniu. Las și că am o experiență administrativă în spate, nu doar una scriitoricească. Și-atunci rămâne să demonstrez.

Aștept să mă invite orice televiziune sau post de radio la o dezbatere cu orice alt candidat la Primăria Bucureștiului, pe orice subiect. Voi veni și veți vedea atunci dacă sunt sau nu pregătit să conduc un oraș ca Bucureștiul. Hai! Cine are curaj?”

Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) va participa la alegerile locale pentru primăriile din București cu o echipă de cinci candidați,  pentru Primăria Generală și primăriile sectoarelor 1, 2, 3 și 6.

Claudiu-Richard Târziu (n. 1973, Bacău) este un jurnalist cu o vechime de 28 de ani, de-a lungul anilor fiind ziarist de investigații la mai multe dintre cotidiane centrale: Evenimentul zilei, Ziua, Jurnalul național, Gardianul și Cotidianul. Astăzi e publicist la Formula As. El a fondat și condus șapte publicații locale și naționale și este manager al unor edituri. În plus, are o intensă activitate civică și culturală pe durata a  25 de ani, fiind fondator și lider al unor ONG-uri și al unor federeații de ONG-uri, ca Forul Ortodox Român și Coaliția pentru Familie. Claudiu-Richard Târziu este căsătorit, are doi copii și locuiește în București.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.