Acasă Politic Klaus Iohannis ar obține 39% la alegeri, Dragnea 22%, Firea intră la...

Klaus Iohannis ar obține 39% la alegeri, Dragnea 22%, Firea intră la „alții”

DISTRIBUIȚI

Centrul de Sociologie Urbană și Regională (CURS) a dat publicității un studiu de tip Omnibus pentru urmărirea tendințelor politice și sociale din România. Conform sondajului, 61% dintre respondenți au o opțiune de vot cristalizată pentru alegerile prezidențiale din 2019.

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, în primul tur președintele Klaus Iohannis ar câștiga cu 39%, un scor mult mai mare decât a avut la primul tur la alegerile din 2014, atunci când a obținut 30,4%.

Din partea PSD, sondajul CURS l-a măsurat pe Liviu Dragnea, liderul partidului. PSD nu și-a stabilit încă candidatul, dar avân în vedere că Dragnea este liderul partidului este de așteptat ca el să fie candidatul. Ei bine, dacă Liviu Dragnea ar intra în această cursă, în primul tur la prezidențiale ar obține 22%.

Trebuie remarcat că Liviu Dragnea este sub scorul PSD, care are, conform sondajului CURS 39%. Totuși, trebuie menționat că și alți lideri PSD au plecat în cursă sub scorul partidului, iar pe măsură ce s-a înaintat în campania electorală, aceștia au crescut.

Din partea ALDE, sondajul CURS l-a măsurat pe Călin Popescu Tăriceanu, cel care ar obține 22%, la egalitate cu Dragnea. Trebuie menționat că Tăriceanu este mult peste scorul ALDE, partidul având doar 8%.

3 COMENTARII

  1. SE AUDE CA DUPA CE REZOLVA CU LEGILE SI JUSTITIA, DRAGNEA AR PLECA DE LA GUVERNARE. MARTIR. BINOMUL, PARALELUL, SOROS, DUSMANII NU L-AU LASAT SA FACA POPULATIEI BINELE.

  2. După 7 ani de guvernare PSD+complicii, situația din România este dezastruoasă. Dragnea, Ponta, Tăriceanu și penali sau nu, ar trebui să dispară din peisaj ca să nu ajungă să fie linșați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.