Home Politic Laura Chiriac ne ia de proști: se sărută pasional cu hoțul de...

Laura Chiriac ne ia de proști: se sărută pasional cu hoțul de la ANRP dar se dă victimă

DISTRIBUIŢI

Ștearsa prezentatoare de știri Laura Chiriac s-a consacrat în România atunci când Dominique Strauss Kahn a fost acuzat de viol. Jurnalista a văzut oportunitatea să devină celebră și s-a apucat să dea declarații la ziarul Adevărul despre cum a încercat să o seducă și pe ea fostul șef al FMI. Evident că inițiativa interviului i-a aparținut : „După conferinţă, Strauss-Kahn a insistat să ne vedem la dineul care avea loc în acea seară la Ambasadă, eveniment la care oricum m-aş fi dus. La dineul respectiv am vorbit mult iar conversaţia a fost una interesantă şi agreabilă iar şeful FMI a fost foarte politicos şi amabil. Când am vrut să plec a insistat de mai multe ori să mai rămân. Am stat la masă chiar lângă el. Oricum, se cunoaşte faptul că mereu a fost mai interesat să se adreseze jurnalistelor decât jurnaliştilor. Până la urmă, dacă este să ne uităm şi la preferinţele sale este evident că îi plac femeile care arată bine. Chiar şi jurnalista care l-a acuzat de viol este o tânără atrăgătoare iar soţia lui, jurnalista Anne Sinclair, este o femeie foarte frumoasă.” declara Chiriac în 2011 (foto stânga).
Abia acum după ce și-a modificat înfățișarea (foto dreapta) s-ar putea spune că Laura Chiriac arată bine.

CITEȘTE ȘI Căsătorita Laura Chiriac e amanta hoțului de la ANRP, Sergiu Diacomatu

Acum n-avem de unde să știm dacă Laura a acceptat până la urmă avansurile lui Strauss-Kahn dar în urmă cu câteva zile a fost surprinsă sărutându-se pasional (vezi AICI) cu Sergiu Diacomatu, unul dintre hoții de la ANRP. Filmarea realizată de paparazzi CANCAN este clară dar Chiriac a explicat la Realitatea TV într-o emisiune că nu e chiar așa dar realizatorul nu a întrebat-o răspicat: vă sărutați doamnă pe gură cu Diacomatu sau nu, ceea ce ne duce cu gândul la faptul că emisiunea era una publicitară.

Fără pic de rușine, Laura Chiriac, candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, a explicat la Realitatea TV că a fost abordată de Sergiu Diacomatu la începutul lunii, după ce ea l-a catalogat, în timpul unei emisiuni, ca fiind „mafiot”: „A vrut să mă cunoască și să mă lămurească!”, a explicat ea.
Candidata ALDE la Primăria Sectorului 1 a subliniat că a acceptat invitația de se întâlni cu Diacomatu pentru a ”cunoaște mai bine” rețelele mafiote de la Primăria Sectorului 1, dar și din rațiuni politice.

„Domnul Diacomatu are un trecut foarte recent legat de faptul că a participat la alegeri în scetorul 1, cunoaște bine această zonă electorală, cunoaște bine contracandidații mei din sectorul 1. Cam așa stau lucrurile, despre acest domn vorbim. În aceste condiții am acceptat – invitația a fost lansată de domnia sa – și am luat această oportunitate. Pentru că cel mai important pentru a destructura rețele, este să le cunoști. Am învățat asta ca jurnalist de investigație. Pe lângă cariera mea de prezentator de televiziune, am făcut anchete pentru emisiuni mari și importante, am filmat în viața mea cu camera ascunsă…”, a declarat Laura Chiriac.

„Nu voi sta cu brațele încrucișate. Mai ușor cu filajul, mai ușor cu amenințările! Am aflat multe lucruri pe care le voi spune în perioada următoare”, a explicat fosta jurnalistă.

„Nu vreau să fac niciun fel de reproș la adresa colegilor mei de la Cancan, care și-au făcut treaba foarte bine și au picat probabil întâmplător peste acest subiect. Dacă eram în locul lor, și eu îl dădeam. Dimpotrivă, vreau să-i mulțumesc reporterului care s-a duc acasă la mama soțului meu și a avut o atitudine foarte decentă. Deci jurnaliștii de la Cancan nu au făcut decât să-și facă treaba. La rândul meu, înțeleg că este foarte important să vezi cum se organizează acești oameni, să vezi ce interese au și de ce trebuie să păzești primăria ca primar. Și, credeți-mă, e important să stai de vorbă cu toți”, a adăugat aceasta.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem dacă se sărută pe gură cu toți mafioții în această campanie. Desigur, doar în interesul locuitorilor Sectorului 1.
Laura Chiriac este căsătorita cu Octavian Basoc, producator general Antena 3 și Observator.

2 ARII

  1. foarte mult mi-a placut articolul si foarte bine a redat ceea ce s-a intamplat
    oricum cred ca prezentatoarea nu stie cum arata femeia care a jucat un rol asa important in defaimarea lui DSK sau poate are o idee terebil de particulara in ceea ce priveste frumseatea… se pare ca oricum stie sa se foloseasca de oportunitati calitatea ei de jurnalist fiind destul de scazuta

  2. Sergiu Diacomatu conform celor devoalate de catre Rizea Cristian in memorii, face parte din ceea ce reprezinta gruparea baietilor destepti ce controleaza partidele politice din Romania, ce s-au stabilit bine merci la Monaco, adica uibusor de nebunii si numai pentru majoritatea analistilor nostri politici si europarlamentari.
    O fi intamplator sau nu sa cheltui banii furati din Romania in Monaco si statul roman sa nu miste un deget ..

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.