Home Politic Liviu Pop, mesaje masonice și agramate anti-Băsescu pe facebook

Liviu Pop, mesaje masonice și agramate anti-Băsescu pe facebook

DISTRIBUIŢI

Ministrul pentru Dialog social, obraznicul și agramatul Liviu Pop, lovește din nou. De data asta Pop postează pe pagina sa de facebook o declarație preluată de Agerpres, însoțită de cuvintele „am zis”.
Formula imperativ-conclusivă „Am zis” este însă o clasică şi arhicunoscută formă de încheiere a edictelor şi comunicărilor oficiale ale masonilor. Se pot găsi şi pentru neiniţiaţi discursurile reprezentanţilor Marii Loje Naționale din România, din care selectăm pentru exemplificare un pasaj de încheiere, din Studiul gradului de fidelitate și inițiere în Adevăr (www.grandlodge.ro ).

„Sa lucram neincetat asupra pietrei brute numai in sprijinul binelui si al progresului umanitatii pentru realizarea Fraternitatii Universale, pentru restaurarea si instalarea maretului Templu, I:.G:.M:.A:.A:.U:.  .
Am zis.”

Nu râdeți că vă ard masonii între coloane, chiar dacă nu sunteți masoni!

Acum există două posibilități ca Pop să fi vrut să sugereze amenințător că e mason, mai ales că înaintea Congresului PSD a postat pe facebook mesajul către „știe el cine”, „aruncă-mă lupilor și mă voi întoarce conducând haita” sau e o simplă coincidență și cum Pop e un limitat ignorant, habar n-avea că exprimarea este o lozincă masonică. Menționăm că degeaba îl întrebăm pe Pop dacă e mason sau nu pentru că dacă ar fi, ar fi obligat să mintă, masoneria fiind o organizație „discretă”. Și oricum presa a relatat că Pop minte foarte mult.

După ce și-a reglat așadar conturile masonic sau nu, Pop a postat un mesaj agramat pentru Traian Băsescu, proaspăt ales „președinte a MP”, greșeală menținută și după editarea mesajului:
„Multe „eșece” comunistule”. Spiritual, nu? Râde hârb de oală spartă.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.