Acasă Politic Liviu Pop s-a făcut iar de rușine: câțiva care dă, după 27...

Liviu Pop s-a făcut iar de rușine: câțiva care dă, după 27 de ani de integrare europeană, ne luptăm cu internaționalizarea universităților

DISTRIBUIȚI

Caracterizat de Andrei Pleșu ca având „înzestrarea retorică a clasei muncitoare cu studii la seral”, Liviu Pop în fruntea Ministerului Educației te face să nu mai ai nevoie de emisiuni de divertisment. Într-o intervenție televizată la postul Antena 3, Liviu Pop a încercat să discute „din punctul de vedere al ministerului” despre perchezițiile efectuate la cele două universități din Arad la una dintre ele obținând chiar el un masterat. Iată cum a decurs dialogul lui Pop cu jurnalista Antenei 3:

Pop: Este o palmă pe care câțiva inconștienți din acest sistem o dă în
Jurnalista: O dau!
Pop: momentul de față învățământului universitar din România pentru că noi ne luptăm CU internaționalizarea universităților din România…. Totuși eu nu credeam că mai există în secolul acesta, la nivelul acesta, după 27 de ani de integrare în Uniunea Europeană… E trist că încă sunt inconștienți unii colegi… Eu mi-aș dori să fie un caz izolat și totuși dacă eu mă înșel în dorințe sper că cei care se gândesc să mai practice metode de genul acesta să plece din sistemul de învățământ universitar pentru că nu fac decât un bine României.

Puteți crede că acest inept care se luptă cu și nu pentru internaționalizare și-a luat licența în informatică în doi ani, în loc de patru după cum arătat AICI?

Ascultați-l pe Pop de la minutul 4.20. AICI.

CITEȘTE ȘI Manualul de sport prezentat cu încântare de Pop-Genunche are 142 de pagini pline de imbecilități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.