Acasă Politic Macovei: PSD&ALDE anunță campania de intimidare a judecătorilor și procurorilor

Macovei: PSD&ALDE anunță campania de intimidare a judecătorilor și procurorilor

DISTRIBUIȚI

„PSD&ALDE vor să folosească la maximum moștenirea veninoasă lăsată de Toader, Secția specială de anchetare a magistraților, pentru a intimida procurorii și judecătorii care au curaj să-i ancheteze. Codrin Ștefănescu, vocea fidelă a lui Dragnea, a declarat: „ne gândim câte plângeri penale să le facem, câte sesizări să le facem”.

Strigătul de luptă a fost lansat. PSD&ALDE, ajutați de trusturile media deținute de condamnați și cercetați penal, vor încerca să-i oprească pe procurorii și judecătorii curajoși, imparțiali și profesioniști care vor cerceta sau judeca dosare legate de cum au furat banii românilor. Declarația secretarului general al PSD confirmă încă o dată care a fost scopul real al înființării Secției speciale de anchetare a magistraților. Această Secție trebuie desființată!

În plus, planul de urgență al PSD&ALDE este de a da votul final, până mâine, la modificarea Codurilor penale.

Huiduielile masive din partea românilor, inclusiv în zona Moldovei, considerată fief al socialiștilor lui Dragnea, nu îi opresc. Trebuie să fim de partea justiției, să o apărăm de asaltul infractorilor!

Uitați-vă la Dragnea: așa arată un dictator. Uitați-vă la Iordache: așa arată sluga perfectă, care execută ordinele unui dictator.

Uitați-vă la majoritatea PSD&ALDE, ajutată de UDMR: așa arată politicienii trădători, cei care pregătesc trădarea milioanelor de români pentru a-l scăpa pe Dragnea.

Comisia Iordache a modificat de urgență, în doar o oră, Codurile penale, adoptând echivalentul unei « OUG » parlamentare, pentru că Dragnea nu vrea să fie judecat, nici condamnat, iar gașca de politicieni infractori care îl înconjoară speră să scape și ei pe lângă liderul suprem.

Au redus termenele de prescripție, pentru ca faptele penale să nu mai existe, au șters infracțiuni, ca să nu mai răspundă pentru faptele lor, au redus pedepsele, ca să scape mai ușor. Guvernul României și majoritatea parlamentară devin paradisul infractorilor.”, scrie Monica Macovei pe Facebook.

2 COMENTARII

  1. Uite-așa vor apărea acuzații mai puțin elaborate din partea procurorilor care vor solicita mai simplu încadrarea la fapte imprescriptibile; desigur nu toate acuzațiile vor fi reținute de instanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.