Acasă Politic Madam Firea, demagoga perfectă: PSD specialist în contestarea la CCR a legii...

Madam Firea, demagoga perfectă: PSD specialist în contestarea la CCR a legii bugetului

DISTRIBUIȚI

Purtătoarea de cuvânt PSD-ist, Gabriela Vrânceanu-Firea-Pandele a remis presei un comunicat nimicitor la adresa opoziției referitor la recenta contestare la CCR a Legii Bugetului de către PNL. Spicuim din comunicat:
„PNL a făcut tot posibilul pentru a bloca funcționarea normală a instituțiilor publice începând cu luna ianuarie. Acesta este singurul motiv pentru care peneliștii au atacat la CCR bugetul pentru anul 2015.
Liberalii le-au spus astfel românilor că nu le pasă de soarta lor.
Un lucru este clar: PNL este un partid iresponsabil, disperat să ajungă la putere, dispus să blocheze funcționarea statului pentru atingerea acestui obiectiv.”
După ce am citit comunicatul, având în minte trecutul și imaginea feței răutăcioase a lui madam Firea, am verificat să văd dacă nu cumva, cel mai iubit partid al poporului, PSD, nu contestase și el Legea bugetului la CCR când se afla în opoziție. Și ce să vezi? Contestase chiar de două ori: prima dată în 1998 și a doua oară în 2005, ambele sesizări fiind respinse de CCR prin deciziile Curții  nr.88 din 2 iunie 1998 și nr.664 din 14 decembrie 2005.
Și mai mult, în 23 decembrie 2010, PNL a sesizat CCR pentru neconstituționalitate Legii Bugetului pe 2011 (sesizare respinsă), ceea ce nu a împiedicat PSD-ul să creeze câteva luni după aceea „grandiosul” USL. Și ca un element de culoare, doi dintre semnatarii sesizării PNL din 2010 sunt chiar Graţiela Leocadia Gavrilescu și Andrei Dominic Gerea, miniștri în actualul guvern din partea lui Tăriceanu.
Mari partide, mari caractere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.