Acasă Politic Majorarea alocaţiei de stat pentru copii este un pas mic în direcţia...

Majorarea alocaţiei de stat pentru copii este un pas mic în direcţia bună

DISTRIBUIȚI

„Eram datori să facem acest lucru şi nu există nicio scuză pentru cei care aveau la îndemână banii, dar au refuzat să sprijine viitorul României, copiii.

Trebuie să înţelegem bine că victoria de astăzi este un câştig pentru copii, părinţi, familie şi o pierdere pentru PSD. Copiii nu intră în calculele PSD. Familiile nu intră în calculele PSD. Numai PSD intră în calculele PSD.

Ce am început astăzi trebuie dus mai departe. Este, de fapt, singura noastră datorie. Nu există priorităţi mai însemnate decât viitorul copiilor noştri. Nimic nu poate merge mai bine în România dacă familia şi copiii suferă. PSD garantează mizeria egală a tuturor familiilor din România şi dovedeşte astfel că dispreţuieşte oamenii pe care susţine că îi ocroteşte.

Mulţumesc colegilor din PNL pentru sprijin! Le mulţumesc tuturor colegilor din Parlament care au votat creşterea alocaţiilor.

Mulţumesc din suflet tuturor celor ce mi-au trimis mesaje de sprijin din toată ţara. Le-am preluat curajul şi decizia. Voi continua să fiu alături de ei”, este mesajul deputatului PNL, Robert Sighiartău, în urma victoriei obţinute în parlament cu privire la majorarea alocaţiei de stat pentru copii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.