Acasă Politic Maria Grapini riscă 7 ani de închisoare după un mesaj discriminatoriu la...

Maria Grapini riscă 7 ani de închisoare după un mesaj discriminatoriu la adresa lui Clotilde Armand

DISTRIBUIȚI

Europarlamentarul Maria Grapini a luat foc după ce USR-ista Clotilde Armand i-a criticat intervenția din Parlamentul European în care l-a atacat pe Donald Tusk. Clotilde Armand a obținut cetățenia română în 2015. Deși ocupă o poziție de europarlamentar din 2014, Grapini nu a înțeles nimic din ceea ce înseamnă legislația europeană antidiscriminare și desigur nu cunoaște prevederile Codului Penal care definește ca infracțiune pedepsită cu până la 7 ani de închisoare fapta funcţionarului plătit din fonduri publice care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu creează pentru aceasta o situaţie de inferioritate pe temei de rasă, naţionalitate, origine etnică, limbă, religie, sex, orientare sexuală, apartenenţă politică, avere, vârstă, dizabilitate, boală cronică necontagioasă sau infecţie HIV/SIDA.

„Madam Clotilde armand ma critica pe pagina ei de Facebook pentru ca am indraznit sa-l infrunt pe domnul Tusk.Mare ipocrizie! Ea nici macar nu a stat in sala la dezbatere! Apoi ar fi trebuit sa se gandeasca de ce pe seful ei, domnul Ciolos l-au cam fluierat cand a vorbit si pe pe mine nu!!!! Este clar ce interese apara romanca Clotilde!”, scrie Maria Grapini pe Facebook. Insinuarea ironică din final că eurodeputata Clotilde Armand nu ar fi cu adevărat româncă este discriminatorie și menită să creeze pentru concetățeana noastră un sentiment de inferioritate față de ceilalți români.

9 COMENTARII

  1. Gurapinis pe numele ei de dacá
    nimeni nu poate s-‘ntreaca la jigniri, vorbe de claca
    la infulecat din troaca si arata ca o EDITAT.

  2. Nu e nicio insinuare. Chiar este afirmație constând în discriminare explicită pe bază de opțiune politică. Că asta-i de acum 30 de ani, noi și ăilalti, anti-fesene, dintre care unii au(avem) și opțiune politică, nu-i o scuză, dimpotrivă. Și da, pentru a n-a oară, fesenismul nu e opțiune politică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.