Acasă Actualitate Băsescu: Teodorovici şi Dăncilă s-au bălăcit în mare pentru a-și trata bătăturile

Băsescu: Teodorovici şi Dăncilă s-au bălăcit în mare pentru a-și trata bătăturile

DISTRIBUIȚI

Traian Băsescu a explicat noua campanie de imagine a PSD după ce ieri premierul Viorica Dăncilă și ministrul de Finanțe au făcut spectacol la Sulina, la deschiderea taberelor destinate copiilor. Cei doi au jucat chiar și ping-pong în fața camerelor și a micuților.

„Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria

Tot weekend-ul, pe toate televiziunile am avut parte de imaginile destinate să-i umanizeze pe liderii PSD. N-aş spune că este cel mai rău lucru pentru nişte politicieni hotărâţi să schimbe imaginea partidului de guvernământ.

Actorii principali ai filmărilor Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici s-au „bălăcit” cu picioarele în mare pentru a-şi trata bătăturile, au jucat împreună tenis de masă, au respirat împreună briza sărată a mării după care au avut şi o întâlnire cu primarii cărora le-au mai „pansat” nevoia de bani cu ceva vorbe frumoase .

Unii au tratat întâmplarea ca fapt divers, alţii au fost răutăcioşi la adresa Vioricăi şi a lui Eugen iar alţii au criticat apariţia. Fiecare după gustul lui .

În realitate, am avut ocazia să vedem „la lucru pentru recuperare de imagine” tandemul care va reprezenta PSD la viitoarele alegeri prezidenţiale: Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria.

Vrea, nu vrea partidul, asta e !

Şi dacă nu vrea partidul, are soluţii mai bune ?”, scrie Traian Băsescu pe Facebook.

Foto: Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.