DISTRIBUIȚI

Preotul Chris Terheș a angajat-o pe Cătălina Ștefănescu, fostă deputată PSD, drept consilieră personală la cabinetul său de europarlamentar de la Bruxelles, morala creștină trecând la coada clasamentului pentru părintele-PSD-ist. Frumoasa Cătălina a fost iubita lui Liviu Dragnea până în 2012 când politicianul a schimbat-o cu Irina. Cătălina s-a refugiat în brațele micului turnător Vlad Cosma pe care l-a schimbat mai apoi cu infractorul Dan Șova. Citește scrisoarea lui Șova în care anunță că nu se însoară cu Cătălina. Drept consolare că a schimbat-o cu Irina, Dragnea a făcut-o pe ea deputată PSD și pe țoapa de maică-sa, absolventă de Spiru Haret la 39 de ani, președinta Agenției Naționale de Ocupare a Forței de Muncă. În 2015, într-un prostesc drept la replică, președinta ANOFM ne-a explicat că a fost pusă în fruntea instituției pentru că lucrase 10 ani la un AJOFM. Detalii AICI.
Potrivit informațiilor furnizate de poliția de frontieră din Brazilia pentru RISE Project, între 2010 și 2012, Cătălina Ştefănescu și Liviu Dragnea au aterizat și au decolat împreună de pe aeroportul din Fortaleza de trei ori. După 2012 Dragnea a plecat în Brazilia cu Irina în loc de Cătălina, presupunerea rezonabilă fiind că au folosit același pat. Acum fraierul e singur în pușcărie. De scăpat au reușit doar Cosma și Șova care au toate șansele ca să obțină încetarea proceselor penale prin prescrierea faptelor.
Cătălina Ștefănescu s-a aflat pe lista inițială de candidați PSD pentru Parlamentul European însă a fost retrasă. Fostul premier Victor Ponta a povestit că, în timpul guvernării USL, Liviu Dragnea „îl batea la cap pe George Maior“ să o angajeze pe iubita lui de atunci la SRI. „Tot explica că ea știe rusește, că a studiat la Moscova“, a scris Ponta pe Facebook. Iubita invocată de Ponta era chiar Catalina Ștefănescu după cum au sărit imediat cunoscătorii din PSD să declare sub protecția anonimatului.

Deocamdată pe Irina nu s-a îngrămădit nimeni s-o angajeze pe vreun loc călduț plătit din bani publici.

6 COMENTARII

  1. Asta e „calificarea” ceruta ca sa obtii un post caldut: sa fi incalzit patul unuia/uneia cu „fonctie” babana, de aceea merg treburile asa prost in tara, ne conduc fufele si fufalaii!!!!

  2. Rau a ajuns fatuca asta! Oricare din „fosti” este mult peste ex-popa asta grasuliu si cu manerul burtii mic. La ce activitate infractional-„politica” a dus impostorul popa Gravidutza (asta inseamna terhes in maghiara), a uitat sa-si mai foloseasca microinstrumentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.