DISTRIBUIȚI
marian neacsu

Condamnat definitiv la șase luni cu suspendare pentru conflict de interese, după ce și-a angajat beizadeaua la propriul cabinet parlamentar, Marian Neacșu se pregătește să preia funcția de secretar general al Guvernului PNL – PSD, cu rol de ministru. Condamnarea lui Neacșu nu i s-a părut relevantă lui Ciolacu: „Asta e hoție?”, s-a enervat el întrebat fiind de jurnaliști. Condamnarea lui Neacșu și a altor pesediști nu-l deranjează nici pe Klaus Iohannis care este artizanul aducerii PSD la guvernare.
Neacșu va controla întreg fluxul de documente ale Guvernului și va avea în subordine companiile statului ca Transgaz și Transelectrica.
Dar Neacșu nu doar că și-a angajat fiica ilegal, dar a racordat-o la rețeaua banilor publici în 2013 și pe nevastă-sa, după cum ziarul CURENTUL a dezvăluit AICI, fără să fie îndeplinită una dintre cerințele prevăzute de legislație, care prevedea o experiență de cel puțin 5 ani în domeniul asigurărilor sau de 7 ani în domeniul financiar-bancar, din care cel puțin 3 ani, respectiv 5 ani, într-o funcție de conducere în aceste domenii. Madam Nicoleta Radu-Neacșu nu îndeplinea niciuna din aceste condiții nu este respectată.

Potrivit datelor din CV-ul acesteia, Nicoleta Radu-Neacșu a ocupat funcția de inginer la Combinatul Siderurgic Călărași în perioada 25 septembrie 1989 – 22 ianuarie 1990 și a activat pe aceeași poziție la Întreprinderea Județeană de Prestări Servicii și de Producție Industrială Ialomița, în perioada 22 ianuarie 1990 – 30 octombrie 1990.
După evenimentele din 1989, actualul director general al PAID România a deținut funcția de director comercial al Hermes SRL Slobozia în intervalul 1 noiembrie 1990 – 30 aprilie 1993 și a condus societatea Almir SRL Slobozia în perioada 1 mai 1995 – 18 noiembrie 1996, ambele firme desfășurau operațiuni de import-export. După expertiza căpătată la cele două firme, nevasta deputatului PSD și-a făcut propria firmă și astfel, potrivit datelor din CV, din ianuarie 1998 și până în martie 2007, Nicoleta Neacșu a fost administrator și asociat unic al Colosseum Imex SRL Amara, o societate care a produs confecții tip jeans, vândute pe piața externă sub marca „Colosseum”. Ulterior, ea a fost numită director general al societății care a intrat în faliment. Singura experiență a doamnei Neacșu la momentul numirii erau cele șase luni în care s-a ocupat de activitățile de control intern ale PAID, înainte de a fi propulsată direct în vârful instituției, în funcția de director general.
Între timp cei doi au divorțat dar pe Nicoleta nu a deranjat-o nimeni din fotoliu timp de 8 ani. Răspunderea penală pentru angajarea Nicoletei Radu-Neacșu fără respectarea prevederilor legale s-a și prescris. Fie primit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.