DISTRIBUIȚI

După ce l-am demascat pe ministrul Liviu Pop, acest Pristanda modern, că numără angajații din România precum personajul lui Caragiale, am descoperit cu stupoare în CV-ul pe care l-a publicat pe site-ul personal, că Liviu Pop are o licență în informatică obținută între 2007 și 2009. Cum domnule? În timp ce era Secretar General al Federației Sindicatelor Libere din Învățământ, profesor la liceu și Președinte al Sindicatului din Maramureș a absolvit Facultatea de Matematică în doi ani, cât alții în patru? Măi Făt Frumos, micule comunist, tu nu ai știut în 2012 să rezolvi unul din subiectele date la examenul de Evaluare la clasa a VIII-a după cum a relatat presa. A trebuit să te duci să te uiți pe barem și apoi să le răspunzi jurnaliștilor și ai făcut facultatea în jumătate de timpul prevăzut? Cine ți-a dat dispensă și cu ce motiv? Ți-a făcut cineva IQ-ul? Și când ai avut timp să înveți pentru partea practică atât de prezentă la Informatică.

Ca să vă dați seama de nivelul intelectual al ministrului, problema pe care nu a putut să o rezolve era: „Într-o clasă sunt 26 de elevi. Dacă din clasă ar pleca două fete şi trei băieţi, atunci numărul fetelor ar fi egal cu dublul numărului băieţilor. Determinaţi numărul fetelor din clasă”.

Așadar un personaj sinistru care se laudă în CV că știe să folosească „aparatura de xerocopiere” și care scrie greșit în mod repetat  numele liceului unde preda de 5 ani, „Salygny“, care nu e în stare să rezolve rapid o problemă simplă, care stâlcește limba română
a absolvit doi ani universitari într-un an. E clar că nu genialitatea l-a ajutat, ci niște profesori indulgenți care au încălcat normele universitare sau pur și simplu Pop minte în CV.

Noi am dezvăluit în 2010 AICI cum Liviu Pop și-a detașat soția în București „în interesul serviciului” deși nu se remarcase cu nimic în activitate pentru a beneficia de o astfel de detașare. Deci matrapazlâcuri știe Liviu Pop să facă. Ne-a arătat asta cu vârf și îndesat când a emis un ordin de ministru interimar al Educației prin care a desființat o primă decizie de plagiat împotriva lui Victor Ponta concomitent cu organismul care a dat-o, Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.