Acasă Politic Misterul celor noua milioane de dolari: in cine a vrut sa dea...

Misterul celor noua milioane de dolari: in cine a vrut sa dea Nastase?

DISTRIBUIȚI

Ieri, in timpul videoconferintei, Adrian Nastase si-a exprimat nemultumirea fata de modul in care sunt sustinute unele procese in care este implicat statul. -Procese care ar insemna bani pentru buget se pierd din cauza unor lucruri foarte ciudate-, a spus Nastase. El a dezvaluit ca in urma unui astfel de proces statul ar putea pierde noua milioane de dolari. -Din cauza unei anumite decizii trebuie sa ajungem la o instanta internationala si riscam sa pierdem noua milioane de dolari-, a completat Nastase, fara a -identifica- vinovatii.

Contactat telefonic, Octav Cozmanca, ministrul administratiei, a declarat ca e posibil ca premierul sa fi facut referire la APAPS. -E posibil sa pierdem multe dintre procese, iar APAPS a cam pierdut majoritatea pe care le-a avut-, a spus Cozmanca. El a adaugat ca in prezent nu se stie numarul proceselor pierdute de statul roman, dar ca se lucreaza la acest aspect. Reprezentanti ai APAPS au recunoscut ca au pierdut, intr-adevar, multe procese, dar nici unul in valoare de noua milioane de dolari.

Surse din Guvern au declarat, sub protectia anonimatului, ca premierul, prin aceasta remarca, ar fi facut aluzie la Rodica Stanoiu, ministrul justitiei. De amintit ca in trecut a existat un conflict intre Ovidiu Musetescu, seful APAPS, si Rodica Stanoiu tocmai pe motiv ca Ministerul Justitiei nu sprijina indeajuns Autoritatea Pentru Privatizare, pentru solutionarea litigiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.