Acasă Politic Mitomana Firea: Guvernul Ponta a construit 700 km autostradă între 2012 și...

Mitomana Firea: Guvernul Ponta a construit 700 km autostradă între 2012 și 2014

DISTRIBUIȚI

Probabil că într-un top al celui mai mincinos politician sau al celei mai mahalagioaice persoane publice, Gabriela Firea ar conduce detașat. Noi nu înțelegem dacă femeia chiar nu dă doi bani pe populația României sau este pur și simplu bolnavă. Conform DEX, mitomania este o boală mintală caracterizată prin nevoia patologică a unor persoane de a altera adevărul, de a fabula, de a inventa povești care le avantajează. După multe, foarte multe minciuni spuse de-a lungul timpului, purtătoarea de cuvânt a PSD a remis presei un comunicat în care scrie: „Guvernul Ponta a realizat cea mai mare creștere a numărului de kilometri de autostradă din ultimii ani. Mai precis, în perioada 2012-2014 au fost construiți cca 700 de Km de autostradă, cu cca 300 Km mai mult decât în perioada 2000-2011. Tocmai de aceea, PNL trebuie să știe că, dacă există un guvern care poate duce la bun sfârșit marile proiecte de autostradă, inclusiv autostrada Pitești-Sibiu, acela este Guvernul Ponta”.

Ceea ce declară madam Pandele înseamnă așa: 100 km făcuți de Ceaușescu, București-Pitești, 400 km construiți de Boc și 700 construiți de Ponta. În total 1200 km de autostradă construiți până în 2014 în România. Oare Firea are creierul brăzdat de autostrăzi sau din contră?
Până în prezent în România sunt construiți 684,7 km de autostradă. Din care 109,6 făcuți de Ceaușescu, 152 km făcuți până în 2007 iar restul de 423,1 km au fost inaugurați începând cu decembrie 2009.
De altfel și Alexandru Nazare fost ministru al Transporturilor demască minciuna lui Firea: „De când PSD gestionează autostrăzile din România, adică de aproape trei ani, au fost inaugurați 170 de kilometri de autostradă din cei aproape 700 pe care îi are România în total. Anul acesta domnul Ponta nu mai are panglici de tăiat decât pe 10 km, după dezastrul gestionat de prietenul său Șova. Până și Bulgaria ne va depăși la numărul total de kilometri”.

Și având în vedere că Firea își cosmetizează trecutul să-l completăm noi cu cele mai relevante minciuni și mahalagisme ale sale:
A inițiat o lege pentru castrarea chimică a violatorilor dar a greșit un articol din Codul Penal și legea a trecut tacit de Senat cu castrarea participanților la o încăierare care pe lângă amendă vor fi și castrați.
Se dă mai tânără cu trei ani decât este
Promovează pe blogul personal articole de genul „Gabriela Firea a întors toate privirile la Conferința județeană a PSD”
A acuzat PNL de iresponsabilitate pentru că a contestat Legea Bugetului la CCR deși PSD contestase și el chiar de două ori: prima dată în 1998 și a doua oară în 2005, ambele sesizări fiind respinse de CCR.
A remis un comunicat în care concluziona că presa și opoziția au blocat apariția noilor manuale pentru clasele I și a II-a deși ulterior ministrul Educației a fost schimbat din funcție.
În ianuarie 2010 la înmormântarea primului soț, l-a îngropat pe acesta cu câteva ore mai devreme decît anunțase pentru ca fiul acestuia din prima căsătorie să nu poată participa.
La sfârșitul lunii mai 2010, întrebată de Cristian Boureanu dacă are un amant, aceasta s-a simțit lezată și l-a dat în judecată pe acesta cerându-i 500.000 EURO despăgubiri. După două luni, aceasta se căsătorea cu Florentin Pandele urmând chiar să îmbrace și o rochie albă. Evident că de la Boureanu nu a mai luat niciun leuț.
În anul 2014, Firea pierde definitiv la Înalta Curte procesul în care Narcisa Iorga o acuzase de șantaj și amenințare, rămânând definitiv șantajistă.
În vara lui 2014 fiul său din prima căsătorie pică BAC-ul cu nota 1,2 la Limba Română. Reușind să treacă în sesiunea din toamnă, Firea cu prima ocazie a declarat:„este o minciună că fiul meu a picat Bac-ul”.
A urmat campania electorală în care aceasta a avut atacuri furibunde la familiile care nu au copii, pentru care a și fost avertizată de Consiliul Discriminării, la românii din diaspora, la Traian Băsescu, la Șeful Comisiei Externe din Bundestag, la presă și la oricine i-a ieșit în cale și nu-l adula pe Victor Ponta.

Priviți-o cu câtă seninătate minte:

{youtube}vUB5szfUgIw{/youtube}

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.