Acasă Politic Monica Macovei: Numai revoluția pașnică a oamenilor cinstiți poate învinge revoluția infractorilor

Monica Macovei: Numai revoluția pașnică a oamenilor cinstiți poate învinge revoluția infractorilor

DISTRIBUIȚI

Mii și mii de români au venit din toată lumea să își strige revolta la București. Ei sunt românii umiliți de statul român și puși să stea ore întregi în ploaie și frig pentru ca să voteze la prezidențialele din 2014 și la alegerile parlamentare din 2016. Ei sunt românii care le-au dejucat până acum toate planurile de acaparare totală a puterii. Ei sunt românii puși pe fugă de statul controlat de PSD&ALDE, care a crescut taxele, a distrus sistemul de sănătate și de educație prin hoție, nepotism și corupție.

Numărul celor care participă azi la protest este irelevant în fața forței pe care fiecare român întors în țară o poartă în sufletul lui.

Românii veniți azi în țară să participe la proteste alături de românii care de un an și jumătate se opun distrugerii țării de către PSD&ALDE sunt cei care, împreună, pot duce la capăt revoluția oamenilor cinstiți, cei care nu mai pot vota hoții și mincinoșii.

Astăzi este ziua lor, nu a politicienilor!, consideră europarlamentarul Monica Macovei

1 COMENTARIU

  1. Cata nerusinare ! La „crestera taxelor si distrugerea sistemului de sanatate si educatie” de reduce „Nemernicia” aliantei PSD/ALDE ? Despre sistemul Justitiei nimic, madam Macovei?dAR DESPRE CRESTEREA ECONOMIEI ROMANESTI, DAR DESPRE CRESTEREA SALARIILOR, A PENSIILOR? Dar despre spargerea mushuroiului otravitor, antiuman al lumii Justitiei din care proveniti, nimic doamna ministru Despre nesocotirea Legii chiar de catre ministru care erati, nimic?
    Pacat ca nu exista practica, obligatorie pentru fiecare publicatie sa se pozitioneze fata de cele afirmate de oricine are staTUT OFICIAL. Tare curios as fi sa stiu PENTRU CINE SCRIU acestea. PS Am citit regulamentul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.