Acasă Politic Monica Macovei: PSD preia modelul Stalin și schimbă la partid procurorii-șefi. Nu...

Monica Macovei: PSD preia modelul Stalin și schimbă la partid procurorii-șefi. Nu se poate!

DISTRIBUIȚI

Europarlamentarul Monica Macovei consideră că „penalii din PSD și-au pierdut răbdarea, nu mai vor justiție, trădează interesul național ‘dreptate pentru toți’ și vor o decizie politică pentru demiterea conducerii DNA. De mână cu PSD, Viorica Dăncilă nu îl demite pe Vâlcov, condamnat în fond la 8 ani de închisoare, spunând că nu-și abandonează membrii echipei care trec ‘printr-un moment dificil’, dar își abandonează țara care vrea justiție.

Zi de zi, PSD își întinde caracatița de hoți și corupți peste țară.

Declarația vicepremierul Paul Stănescu privind ‘o decizie politică și o poziție’ care vor fi luate în Comitetul Executiv Național arată că PSD a rămas un partid-stat și face schimbări în justiție pe criterii politice, încălcând Constituția și separația puterilor în stat.

Pentru ce nu merge bine la DNA, există mecanisme juridice care pot decide cine este responsabil. Totul este ca evaluarea să fie obiectivă și legală.

PSD nu are dreptul să ne transforme într-o țară de hoți și corupți și să facă din România un paradis al infractorilor. Amestecul brutal al politicului în justiție este un rău absolut pentru România. Dacă vor să fure în continuare, să plece ei, pentru că noi nu suntem o țară de hoți.”, conchide Macovei.

1 COMENTARIU

  1. Monica apreciem eforturile tale eroice, insa Romania este o tara de hoti si de natarai imbecilizati, sau chiar nascuti asa, lasi sau indiferenti, iresponsabili social, lipsiti de demnitate si onoare in orice caz.
    Daca ar fi altfel, un val de indignare ar fi maturat gasca de borfasi si televiziunile lor de santaj si linsaj mediatic.

    Cu mare dispret urmnaresc lovitura de stat a banditilor PZDALDE si nesimtirea puiblica fata de aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.