Acasă Politic Nastase vaneaza modelul maghiar

Nastase vaneaza modelul maghiar

DISTRIBUIȚI

O ducem rau, seceta ne-a uscat agricultura, nici la altii nu ploua, uite, am vorbit prin vecini cu ungurii, ce faceti, domnule, cu agricultura voastra, stam prost la porumb, dar si bulgarii o duc rau, vai de rapita lor.

Adrian Nastase a fost o zi prin vecini, onorand o invitatie la vanatoare adresata de omologul sau maghiar, Peter Medgyessy, si s-a intors acasa cu un tonus ridicat si plin de cugetari morometiene. In repetate randuri pe parcursul videoconferintei de ieri cu prefectii, Nastase a facut referiri la modelul maghiar la care s-a raportat gospodareste. -Ne asteptam la recolte foarte bune la porumb si la floarea-soarelui si soia. Am discutat ieri cu primul-ministru ungar, Peter Medgyessy. Si la ei situatia, ca si in Bulgaria, la agricultura a fost anul acesta foarte grea. Ungaria era, in mod traditional, un exportator de grau. Anul acesta nu va putea face exporturi de grau. Situatia din Ungaria este mai grea si in ceea ce priveste porumbul-.

Medgyessy sta rau cu porumbul, Nastase sta rau cu presa care il nemultumeste rau pe premierul roman cand prezinta -cate o scoala care a scapat undeva nevaruita, nereparata-. -Priveam ieri un program la televiziunea din Ungaria. Imaginile pe care le-am vazut de dimineata erau de la scoli modernizate, pregatite pentru anul scolar. Imaginea era de tip pozitiv, iata, s-a facut ceva. Sigur ca atitudinea noastra fata de noi insine devine negativa in momentul in care vedem doar lucrurile care nu s-au facut inca-.

Ce a facut, totusi, Adrian Nastase in Ungaria? -In Ungaria am vanat rate si am reusit sa prind un peste de trei kilograme care a sarit de bunavoie in barca mea si a lui Peter Medgyessy direct din lac-.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.