Acasă Politic Nicușor Dan: Doamna Firea, cu ocazia falimentului, nu organizaţi un festival?

Nicușor Dan: Doamna Firea, cu ocazia falimentului, nu organizaţi un festival?

DISTRIBUIȚI

Risipa banilor, căpuşarea bugetului prin intermediul companiilor municipale şi lipsa de interes a primarului Firea au condus la o situaţie greu de imaginat pentru o capitală europeană: falimentul, afirmă, vineri, Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei în alegerile din septembrie.

El reaminteşte că, în aprilie anul trecut, afirma că „Primăria nu poate să nu intre în faliment, din cauza primarului PSD care a construit bugetul pe încasări de 7 miliarde lei în 2019 şi a încasat 4 miliarde lei, ca şi în anii precedenţi”.

„Doar împrumutul de trezorerie de 100 milioane euro şi cei 100 milioane lei primiţi din Fondul de rezervă al Guvernului au făcut ca falimentul să nu fie deja în 2019. Situaţia gravă a finanţelor Primăriei Capitalei, pe care am prezentat-o, din nou, şi în urmă cu câteva zile, bazându-mă pe cifre exacte, se confirmă, din păcate, în acest moment, când conturile administraţiei bucureştene sunt blocate. În loc să se ocupe de rezolvarea situaţiei în cazul Costanda, care a câştigat de un an procesul cu Primăria Municipiului Bucureşti, primarul PSD – Firea a propus Consiliului General o soluţie fără fundamentare, care nu putea fi votată. Mai mult, a cheltuit în avans banii Primăriei Capitalei, iar acum nu mai are cu ce să plătească nimic. Acum un an duduia Bucureştiul de târguri şi concerte, acum a rămas doar praful de pe tobe. Doamna Firea, cu ocazia falimentului, nu organizaţi un festival?”, a scris pe Facebook Nicuşor Dan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.