Acasă Politic Nicușor Dan solicită Poliției Locale să publice documentul prin care oprește circulația...

Nicușor Dan solicită Poliției Locale să publice documentul prin care oprește circulația să treacă mașina lui Firea

DISTRIBUIȚI

„Solicit oficial Poliției locale din București și Poliției locale din Voluntari să ne precizeze în baza cărui document agenții de poliție ai celor două instituții asigură fluidizarea trecerii autoturismului în care se află Primarul General Gabriela Firea prin intersecțiile din București și Voluntari, în drumul său de acasă la Primăria Capitalei.

În reportajul „România, te iubesc!„ , difuzat duminică, 24 martie 2019, la PRO TV, reporterul Cosmin Savu a arătat cum reușește Gabriela Firea performanța de a ajunge dimineața de acasă (Voluntari) la Primăria Capitalei (Bulevardul Elisabeta) în 20 de minute, cu ajutorul polițiștilor locali care-i eliberează drumurile și intersecțiile.

Bucureștenii trebuie să știe cum beneficiază Gabriela Firea de acest tratament preferențial, dacă este legal sau dacă este un abuz.”, a anunțat Nicușor Dan.

Puteți vedea AICI un videoreportaj în care se vede cum polițiștii locali îi asigură zilnic traseul lui Firea, oprind circulația ca să treacă țoapa. Pulimea să aștepte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.