Acasă Politic Noul ministru al Muncii, demagogul perfect: „PSD nu va scădea niciodată pensiile”....

Noul ministru al Muncii, demagogul perfect: „PSD nu va scădea niciodată pensiile”. De fapt CEDO și CJUE interzic diminuarea pensiei

DISTRIBUIȚI

Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Constantin Budăi, nu este diferit de marea majoritate a politicienilor promovați de PSD: un mediocru, reușind să absolve o facultate la 38 de ani. Prezent în studioul GhițăTV, Budăi s-a înfierbântat și s-a dat în spectacol bătându-se cu pumnul în piept că atât timp cât Partidul Social Democrat va fi la guvernare pensiile nu vor scădea:

„Vreau să condamn și să fiu clar. Când cineva important, un director sau un parlamentar, vine și le spune oamenilor că nu își vor mai lua pensia sau salariul acel om care e crescut cu bun simț ia de bun ce i se spune. Mesajul este foarte clar: există bani de majorare a pensiilor așa cum am spus în programul de guvernare. Mai mult decât atât există bani pentru plata actuală a pensiilor și nu există nicio problemă. Și pe parcursul anului trecut au fost aceleași declarații apocaliptice total iresposabile deoarece induc o îngrijoare în plus la pensionari. Niciodată cât vom fi la guvernare pensiile nu vor scădea. Niciodată! O spun cu claritate. Este mesajul Partidului Social Democrat, nu este mesajul ministrului muncii. PSD mai bine cade de la guvernare decât să scădem pensiile”, a spus Marius Budăi în direct la România TV.

Budăi se dovedește a fi demagogul perfect. Bineînțeles că PSD nu va scădea pensiile odată ce Curtea Europeană a Drepturilor Omului  și Curtea de Justiție a UE au stabilit în mod repetat că pensia constituie un drept patrimonial iar diminuarea ei ar echivala cu o expropriere, lezându-se dreptul patrimonial deținut.

4 COMENTARII

  1. Deci , el este demagog dacà afirmà cà se vor respecta deciziile guvernului ! Atunci aceia care lanseazà mereu zvonuri cà nu mai sunt bani , cà PSD minte , aceia ce sunt ? Virtuosi ai calomniei , virtuosi ai minciunii , ai manipulàrii ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.