Acasă Politic Ovidiu Zară, imediat sub Piedone în sondajele pentru Sectorul 4

Ovidiu Zară, imediat sub Piedone în sondajele pentru Sectorul 4

DISTRIBUIȚI

Sondajele pre-electorale realizate în Sectorul 4 arată că dacă ar candida din nou, Piedone ar câștiga un nou mandat de primar. Pe locul al doilea în sondaje se situează fostul nostru coleg de redacție, Ovidiu Zară. Extrem de bătăios și de corect, Ovidiu s-a născut și a crescut în Sectorul 4 unde a și activat în funcția de consilier local începând cu anul 2008. Oamenii îl cunosc și îl iubesc. Ovidiu a lucrat la Curentul din anul 2002 și până în anul 2008. Nu era zi în care, la ședința de sumar, Ovidiu să nu aibă un caz social de prezentat, o femeie necăjită, un copil amărât, o familie fără casă sau un cățel abandonat. Numai inimă e omul ăsta.

Ovidiu a postat și un mesaj pe contul său de facebook: „Abia zisei pe facebook ca vreau sa candidez la Primaria 4 si … hop telefoanele! Si de sustinere, si oferte, dar si chestii de genul „stai in banca ta… nu e bine…. ce rost are, oricum pierzi…”.
Are rost si nu o sa pierd! Atata vreme cât nu îmi pierd speranta si dorinta de a ma implica pentru semenii mei inseamna ca exist!
Doamne ajuta!”

Ar fi un mare cîștig pentru Sectorul 4 ca Ovidiu să fie primar.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.