DISTRIBUIȚI
pagina de facebook

Țoapa Capitalei a vituperat împotriva celor care au huiduit-o pe Arena Națională, acuzându-i că au fost plătiți de ONG-uri ca să facă asta, după care și-a închis pagina de Facebook. Acest lucru s-a întâmplat după ce bucureștenii care au huiduit-o în această seară pe Arena Națională au intrat la ea pe pagină să-i arate că de fapt „o idolatrizează” pentru că e foarte „frumoasă ”și foarte „deșteaptă”, Bucureștiul este un oraș „curat”, „nepoluat”, „plin” de locuri de parcare, cu un trafic „excepțional” și multe alte aprecieri care nu pot fi reproduse. Sumele primite de participanți ca să o huiduie au rămas confidențiale.

Iată ce a postat incompetenta care a ținut neapărat să-și lipească imaginea de succesul extraordinar al Simonei Halep dar nu i-a ieșit:

„Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, spune o vorba veche din popor! In mai putin de 24 de ore, Primaria Capitalei a organizat un eveniment de tinuta, pe Arena Nationala, in cadrul caruia marea noastra campioana Simona Halep sa poata prezenta fanilor trofeul. A fost o mobilizare uriasa! S-a lucrat frenetic minut de minut. De dimineata, insa, aparatul sorosist de propaganda, prin organele sale tributare de presa, a demarat actiunea : compromiterea evenimentului. Cu tot felul de stiri false si comentarii rautacioase. Nu a contat ca umbresc momentul unic pentru Simona Halep. Nu a contat ca, seara, martori au fost si copii, la un festival al urii si dezbinarii. Cand am declarat-o Cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti, multi au strambat din nas. Si au comentat negativ. Acum, daca nu o primeam asa cum merita, ar fi spus ca sunt aroganta si ca nu imi fac datoria de primar general. In toate capitalele civilizate ale lumii, marii campioni sunt intampinati cu entuziasm de cetateni si sunt recompensati prin intermediul autoritatilor de la acel moment : ministru, primar, presedinte de federatie etc. Nu exista o alta cale civilizata prin care sa ne aratam respectul fata de valorile noastre. Repet, daca nu organizam nimic si nu ofeream Cheia Orasului intr-un cadru festiv, aveam sa fiu certata ca sunt nepasatoare. Daca mi-am facut datoria de roman si primar, nici asa nu a fost bine… pentru unii. Echipe de cetateni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenti, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep. De dragul ei si din respect pentru performanta sa uriasa, puteau lasa o jumatate de ora ura la poarta Arenei Nationale. Acolo este despre sport, respect, valori, performanta. Nu despre cati bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucurestiul intr-un oras sub asediu. Slava Domnului ca cei mai multi sunt oameni civilizati, democrati, cu respectul fiecaruia de a avea dreptul sa nu fie de acord cu celalalt. In rest, si maine este o zi! Si maine e o zi de munca! Si maine ne vom bucura ca apare soarele, ca suntem sanatosi, ca putem avea credinta si ca putem ierta. Ai castigat, continua! Ai pierdut, continua!”, scrie penibila Gabriela Firea pe Facebook pagină care a fost apoi închisă.

Vezi VIDEO: Simona Halep ovaționată minute în șir, Gabriela Firea huiduită frenetic pe Arena Națională

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.