Acasă Politic Paleologu: după preşedintele jucător şi preşedintele spectator e nevoie de un...

Paleologu: după preşedintele jucător şi preşedintele spectator e nevoie de un preşedinte învăţător

DISTRIBUIȚI
Theodor Paleologu, candidatul PMP la Preşedinţia României, precizează că va tratata campania prezidențială „ca pe un imens exercițiu de pedagogie național”, pentru că, după preşedintele jucător şi preşedintele spectator, e nevoie, spune el, și de un preşedinte învăţător. El spune că un preşedinte învăţător este un educator şi un inspirator, un continuator şi un transmiţător, un mediator şi un moderator, un ascultător şi un îndrumător şi doar un colosal efort de educaţie poate ridica această ţară.
Acesta i-a dedicat candidatura sa tatălui său:

„În primul rînd mă gîndesc la tatăl meu. Lui vreau să-i dedic marea încleștare care urmează.
Vocația mea este aceea de educator. Fiind vorba de o campanie prezidențială, o voi trata ca pe un imens exercițiu de pedagogie națională. Campania mea va fi, de fapt, un curs interactiv, pro bono, la scara întregii țări.
Explic toate motivațiile și intențiile mele în scrisoarea pe care am adresat-o tatălui meu:

https://paleologu.com/ro/100-de-ani/scrisori/2019-08-25

5 COMENTARII

  1. tatal sau,, fie iertat, nu s-ar fi cardasit cu basescu…..Mai ca l-as vota, fiind un om foarte cult , dar nu-ii impartasesc simpatiile…, daca ar fi candidat ca independent avea mai mult succes. Multi in Tzara asta inca tanjesc dupa un intelectual………. de care intr-adevar ar avea foarte mare nevoie Romania…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.