Acasă Politic PD-L a decapitat filialele neperformante

PD-L a decapitat filialele neperformante

DISTRIBUIȚI

Așa cum au anunțat la finalul alegerilor locale, liderii PD-L au trecut la curățenia de vară la nivelul filialelor care au obținut rezultate sub așteptări. Nu mai puțin de nouă județe au intrat în proces de reconstrucție, cele mai multe fiind din Moldova.
Președintele PD-L, Emil Boc, a anunțat ieri, la finalul ședinței BPN, că, în urma analizei interne a rezultatelor la alegerile locale, s-a decis dizolvarea conducerilor filialelor din Bacău, Constanța, Galați, Sălaj, Gorj, Satu Mare, Teleorman, Vaslui și Vrancea.
El a precizat că rezultatele slabe obținute de aceste filiale  au făcut ca procentul la nivel național al partidului, după alegerile locale, să ajungă la 29%.
Boc a precizat că s-a decis dizolvarea conducerilor acestor filiale, întrucât nu au întrunit condițiile stabilite anterior alegerilor locale de către conducerea partidului, respectiv un președinte de Consiliu Județean, primarul municipiului reședință de județ sau s-au aflat sub 5% față de media națională a partidului, de 29%.
"Aceste organizații, de drept, au intrat în proces de evaluare, prin dizolvare, și am desemnat câte un membru din BPN, sau doi, care ne vor prezenta o structură interimară de conducere, la ședința BPN de săptămâna viitoare", a mai spus liderul PD-L.
Emil Boc  a precizat că de analiza la filiala Bacău se va ocupa vicepreședintele Gheorghe Flutur, la Constanța – Elena Udrea și Valeriu Stoica, la Galați – Gheorghe Ștefan și Roberta Anastase, la Gorj – Adriean Videanu, la Satu Mare – Ioan Oltean, la Teleorman – Adriean Videanu și Marian Hoinaru, la Vaslui – tot Gheorghe Ștefan, iar la Vrancea – Gheorghe Flutur.
Boc a menționat: "Acești lideri din BPN sunt mandatați de conducerea partidului să asigure interimatul și de a veni cu propuneri pentru îmbunătățirea performanței politice a acestor filiale".
Emil Boc a precizat că, pe lângă decizia BPN, va avea loc și o ședință mai amplă, a Colegiului Director, cel mai probabil la începutul lunii iulie, la care vor participa toți liderii de filiale ai PD-L. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.