Acasă Politic Penibila Gabriela Firea nu știe tabla adunării

Penibila Gabriela Firea nu știe tabla adunării

DISTRIBUIȚI

Gabriela Firea are trei calități în care emite comunicate: purtător de cuvânt al PSD, senator PSd ee Ilfov și Vicepreședinte PSD. După moțiunea de cenzură Firea a emis un comunicat în care spunea că „deși a fost semnată de 214 parlamentari, moțiunea de cenzură a Opoziției nu a primit decât 194 de voturi în plenul Parlamentului”. Să vedem așadar cum a obținut Firea numărul de 214. A făcut următoarea adunare: 112 + 59 + 1 + 13. Și i-a dat 214. Repede a emis un comunicat tâmp în care călca în picioare PNL care n-a reușit să obțină nici măcar numărul de voturi ale semnatarilor moțiunii. Vă dați seama? Firea constata ce impotenți sunt în PNL. Când, ce să vezi? Rezultatul adunării e 185, mai mic decât 194. Așadar ar fi și niște potenți prin PNL-ul ăla după logica lui Firea.
Dar finalul comunicatului este apoteotic aproape de o celebrare a 25 de ani de la mineriadă: PNL este un „partid care a reșapat toate figurile odioase ale unei guvernări detestate de întreaga populație a României”.
Astea sunt cuvintele unei membre a partidului condus de Ion Iliescu, ce are mâinile pătate de sângele românilor atât la revoluție cât și la mineriadă, un partid care a pierdut alegerile prezidențiale la scor în urmă cu doar șase luni.„Marele” USL a pierdut primăria Cluj în fața „odiosului” prim-ministru Emil Boc iar în sondajele tuturor institutelor, „iubitul de majoritatea românilor” PSD se află în spatele PNL.Această țață care a intrat în politică de trei ani și a câștigat un mandat de senator în fieful soțului său, primarul Pandele crede că românii sunt proști și pot fi mințiți la nesfârșit. A-nțărcat bălaia copii. Nu vă mai merge!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.