Acasă Politic Pentru Ponta, cei care l-au huiduit sunt ”niște interlopi profesioniști cu tatuaje”

Pentru Ponta, cei care l-au huiduit sunt ”niște interlopi profesioniști cu tatuaje”

DISTRIBUIȚI

 

Premierul Victor Ponta susține că cei care l-au huiduit în Gara de Nord erau „interlopi profesioniști”, cu tatuaje, trimiși, ca la serviciu, să îi plătească o poliță pentru incidentul în care a fost implicat președintele Traian Băsescu la Constanța, cu care Ponta afirmă însă că nu are nicio legătură.

 

„Am aflat din presă de incidentul de la Constanța și l-am condamnat imediat. Între timp, doamna Udrea a dat un comunicat că să ne fie rușine și a trimis niște interlopi să mă huiduie. Gândirea lor, a doamnei Udrea că dacă se întâmplă ceva președintelui Băsescu, dacă se împiedică, e din cauza noastră și trebuie să trimită ei niște bătăuși ca cei de la Nana să ne facă ceva e o gândire paranoică. Au venit niște domni bine hrăniți, cu mușchi și tatuaje, foarte profesioniști, erau ca la serviciu. Au fost trimiși să plătească o poliță pentru ceva ce nu am făcut”, a spus Ponta la Antena 3.

 

 

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, sâmbătă, la sosirea în Gara de Nord din București, unde a ajuns de la Craiova, de un grup de aproximativ 30-40 de tineri care l-au așteptat la ieșirea de pe peron.

 

Ponta a plecat, sâmbătă după-amiază, din Gara Craiova, în prima cursă a trenului electric Hyperion, produs în acest oraș. Ulterior, el a sosit în Gara de Nord. La sosire, premierul a coborât din tren, împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea și ministrul Transporturilor, Dan Șova. El a acordat declarații jurnaliștilor care îl așteptau pe peron.

 

 

 

 

Unul dintre tineri a afișat o pancartă albă pe care nu era scris nimic. În momentul în care tinerii au început să huiduie, Ponta i-a salutat cu mâna.

 

„De ce te-a trimis?” i s-a adresat Ponta unui tânăr din grup, râzând. „Dar eu nu i-am aranjat nimic lui Băsescu azi la Constanța. Nu trebuia să-mi aranjeze ei aici”, a continuat liderul PSD.

 

Ofițerii SPP l-au înconjurat pe premier, formând un perimetru de securitate. Șeful Guvernului a iești din gară, a urcat în mașina oficială și a plecat.

 

Președintele Traian Băsescu a fost scuipat de un tânăr, sâmbătă, la Constanța, în momentul în care a coborât de pe nava școală „Mircea”, bărbatul fiind imobilizat imediat de către ofițerii SPP.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.