Home Actualitate Perdanta Firea a vituperat că prezența lui Nicușor în „Hall of Fame”...

Perdanta Firea a vituperat că prezența lui Nicușor în „Hall of Fame” la Internaționala de Matematică e egală cu „olimpică la română”

DISTRIBUIŢI

Fără pic de rușine, perdanta Firea s-a dat în spectacol la Antena 3, înfoindu-se suficientă: ”Nicușor Dan e un om inteligent, a fost olimpic la matematică. Eu am fost olimpică la română, dar nu m-am lăudat cu asta”, a anunțat Gabriela Firea.

Nicușor Dan nu doar că a fost olimpic la matematică așa cum au fost foarte mulți dintre românii care au participat la olimpiade „faza pe școală”, ci a câștigat două medalii de aur cu punctaj de 100% la Olimpiada Internațională de Matematică așa cum au mai reușit încă 5 români de-a lungul anilor: Dan Voiculescu (coincidență de nume cu Varanul) în 1966 și 1967, Daniel Tătaru în 1984 și 1985, Andrei Moroianu (cumnatul lui Clotilde Armand) în 1987 și 1989, Adrian Vasiu în 1987 și 1988. Ciprian Manolescu este singurul român cu trei punctaje de 100% în 1995, 1996 și 1997.

Numele lui Nicușor Dan apare în „Hall of Fame” al olimpicilor internaționali la matematică. Click AICI.

 

2 ARII

  1. Bine ca nu te-ai comparat cu Nicushor Dan pana acum G.Firea si daca aveai capul pe umeri nu te comparai nici acum caci una este sa fii campion mondial si alta campion natzional daca vorbim in termeni sportivi pentru ca si olimpiadele astea shcolare sunt tot nishte intreceri si inca ceva Nicushor Dan nu a fost doar participant la olimpiade internatzionale ci cashtigator al acestor olimpiade cu punctaj maxim,dar fierbe invidia-n tine, ai gust de fiere doamna Gabriela Firea,ca sa numai spun despre tupeul tau extraordinar,adica tocmai tu aduci vorba de shcoala tu care dupa ce baiatul tau a avut sub media 2 la BAC ai convins PSDeul sa dea o lege unde sa numai apara numele cu notele elevilor care au dat BACul ci in loc de nume fiecarui elev i s-a dat un cod numeric si ash vrea sa mai adaug ca Ecaterina Andronescu fost ministru PSDist al Invatamantului adica colega ta Gabi a avut ideea dezastruoasa de a desfiintza shcolile profesionale,aceiashi Kati Andronescu care il apara pe plagiatorul dovedit Victor Ponta cu toata puterea din pozitzia de min.al invatzamantului din Romania.

  2. Asa cum facultatea de comunicare, chiar daca nu exista pe vremea in care dumneaei urma biblioteconomia la filologie, unde se intra cu cerere, era acelasi lucru – in absenta – cu a fi curator de biblioteca.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.