Acasă Politic Pesedistii cred ca -imaginea Romaniei tine de tigani-

Pesedistii cred ca -imaginea Romaniei tine de tigani-

DISTRIBUIȚI

Liderii PSD prezenti la sfarsitul acestei saptamani la Costinesti la scoala de vara a Tineretului Social-Democrat s-au pus de acord ca problema tiganeasca afecteaza imaginea Romaniei in strainatate. -Imaginea Romaniei tine de tigani. Este un dezastru pentru imagine…-, a constatat vicepresedintele PSD, Viorel Hrebenciuc. El s-a aratat ingrijorat ca imaginile cu tigani romani cersind prin Europa -au intrat deja pe subconstientul- occidentalilor, existand pericolul ca unele tari sa reintroduca vizele pentru romani. Hrebenciuc a mers mai departe, lasand sa se inteleaga ca exista o conspiratie imporiva Romaniei: -Dumneavoastra credeti ca tigarii aia care protestau la Napoli cand la Budapesta era un seminar pe teme de rromi protestau degeaba?! Asa, hodoronca-tronca-zdronca?!-.

Dornic sa-si spuna si el parerea despre acest subiect, secretarul general al PSD, Dan Matei Agathon, a facut o noua declaratie riscanta: -Eu stiu ca la Praga actiona un grup de bronzati de la noi la portofel-.


Geoana strange un Fond pentru schimbarea la fata a tarii

Daca colegii sai au identificat pericolele care ameninta imaginea Romaniei, ministrul de externe, Mircea Geoana, s-a grabit sa propuna remedii. -Sa facem un Fond de promovare a imaginii Romaniei in strainatate-, a propus el, amintind ca exista precedentul Indiei care, in 20 de ani, a reusit printr-o politica guvernamentala curajoasa sa-si curete radical o imagine -dezastruoasa-. Fondul avansat de Geoana va fi public-privat (-guvernul pune un euro, partenerul pune un euro-) si va concura Fondul Romania, un fond destinat special promovarii imaginii tarii in strainatate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.