Acasă Politic Președintele PSD recunoaște că oamenii lui Daniel Florea de la Sectorul 5...

Președintele PSD recunoaște că oamenii lui Daniel Florea de la Sectorul 5 au falsificat semnăturile

DISTRIBUIȚI

Conform unei filmări, pe care o puteți la finalul articolului și care a fost publicată de candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Sectorului 5, Cristian Băcanu, oamenii Primarului PSD de la Sectorul 5, Daniel Florea (în fotografie alături de soția pe care o băgase în Directoratul Transelectrica) falsifică semnăturile pentru candidatură în Primărie.

Băcanu, cunoscut avocat bucureștean, a formulat în această dimineață plângere penală cu privire la modul în care au fost falsificate semnăturile de către PSD în Sectorul 5.
„Nu voi permite ca oamenii din Sectorul 5 să mai fie furați!”, a declarat Băcanu.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că cei care apar în filmare au fost concediați, recunoscând astfel autenticitatea filmării:„Vă daţi seama că am avut o discuţie cu domnul primar Daniel Florea. Nu dânsul a gestionat strângerea de semnături, este totuşi primarul Sectorului 5, echipa dânsului, şi m-a asigurat că toţi cei care au apărut în acel film nu mai fac parte din staff-ul domniei sale.

Semnaturi false la PSD in Primaria Sector 5

Incredibil! Oamenii Primarului PSD de la Sectorul 5 falsifică semnăturile pentru candidatură în Primărie. Priviți! #BăcanuSpuneDrept

Publicată de Cristian Bacanu pe Duminică, 16 august 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.