Acasă Politic PNL inghite UFD

PNL inghite UFD

DISTRIBUIȚI

De azi, liberalii vor deveni si mai -de dreapta-. Cel putin aceasta este miza fuziunii dintre PNL si UFD, care se va produce la Palatul Parlamentului in cadrul unui congres extraordinar. Desi nu vin cu o zestre de imagine spectaculoasa, ufedistii aduc la masa fuziunii sediile lor din teritoriu si o serie de specialisti pe domenii precise, care vor fi integrati in comisiile liberale – ministerele-fantoma ale partidului.

Desfasuratorul zilei de astazi presupune congrese separate de dimineata, pentru ca, aproape de pranz, reprezentantii celor doua formatiuni sa se reuneasca pentru a semna actele fuziunii. Ei vor lansa pe piata cu acest prilej o Declaratie-apel care va anunta mobilizarea dreptei, dupa ce liderul PNL, Theodor Stolojan, va da socoteala printr-un document politic despre -starea natiunii liberale-, facand astfel un raport de etapa de la urcarea sa, in vara, in jiltul prezidential.

Sefii UFD – presedintele partidului, Adrian Iorgulescu, si presedintele Consiliului National, Varujan Vosganian – vor primi cartela de acces in Biroul Executiv Central, ca membri plini, iar secretarul general ufedist, Gabriel Sandu, va deveni membru supleant – dupa ultimele informatii. O data cu aceasta preluare, liberalii vor modifica statutul pentru a legaliza extinderea staff-ului, accentuand totodata prevederile din acest text privind lupta PNL pentru impunerea valorilor dreptei.

Evenimentele continua -in strada- printr-un mars, cu scopul de a reafirma forta PNL – organizatorii scontand pe 2.000 de oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.