Acasă Politic PNL și USR-PLUS au stabilit candidații comuni pentru București. Țața Firea țipă...

PNL și USR-PLUS au stabilit candidații comuni pentru București. Țața Firea țipă disperată: Abuuuz!

DISTRIBUIȚI

Conducerea PNL a validat, sâmbătă, colaborarea cu USR PLUS şi candidaţii pentru Primăriile sectoarelor Capitalei şi a decis susţinerea lui Nicuşor Dan la Primăria generală.

„Am validat înţelegerea unei colaborări loiale cu partenerii de la USR PLUS şi, de asemenea, am validat atât candidaţii Partidului Naţional Liberal, cât şi candidaţii USR PLUS la primăriile de sector. De asemenea, am decis susţinerea pentru Primăria Capitalei a candidatului independent Nicuşor Dan”, a anunţat, sâmbătă, preşedintele PNL, Ludovic Orban, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului.

USR PLUS va avea candidaţi la sectoarele 1, 2 şi 4, iar PNL la 3, 5 şi 6. La Sectorul 1 va candida Clotilde Armand (USR), Sectorul 2 – Radu Mihai (USR), Sectorul 3 – Adrian Moraru (PNL), Sectorul 4 – Simona Spătaru (PLUS), Sectorul 5 – Cristian Băcanu (PNL) şi Sectorul 6 – Ciprian Ciucu (PNL).

Întrebat dacă a exclus PMP din această alianţă, Orban a spus: „Eu cred că este important că cele mai puternice formaţiuni de dreapta, după negocieri destul de lungi şi destul de complicate, (…) şi-au dat mâna şi au candidat comun la Primăria Capitalei în persoana lui Nicuşor Dan şi, de asemenea, candidaţi comuni pentru primăriile de sector”.

„Suntem gata să punem la dispoziţia bucureştenilor întreaga noastră expertiză, toate soluţiile pe care le-am gândit, cele mai bune echipe de candidaţi care să modernizeze Bucureştiul şi care să transforme Bucureştiul într-o capitală europeană de care să fim mândri”, a adăugat Orban.

În legătură cu o eventuală candidatură a fostului preşedinte Traian Băsescu la Primăria Capitalei, Orban a spus că obiectivul fundamental este „de a elibera” Capitala de sub dominaţia PSD.

Disperată, Gabriela Firea a postat pe pagina sa de Facebook un anunț în care acuză PNL și USR-PLUS de „Abuz de functie! Abuz de putere! Abuz de incredere!”, pentru că ea și acoliții ei vor pierde funcțiile.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.