Acasă Politic Ponta, prins in ofsaid de politie si Garda Financiara

Ponta, prins in ofsaid de politie si Garda Financiara

DISTRIBUIȚI

Seful Corpului de Control al Guvernului, Victor Ponta, este acuzat de minciuna de catre sefii politiei si ai Garzii Financiare Cluj, dupa ce acesta a povestit presei ca in timpul vizitei sale in municipiu reprezentantii celor doua institutii i s-au plans ca nu sunt lasati sa intre in primarie. Cu acel prilej, Ponta se revoltase justitiar, declarand ca primarul Clujului, Gheorghe Funar, are un comportament tipic de baron local, care trateaza municipiul in care a fost ales ca pe propria feuda. Ponta a mers mai departe cu consideratiile personale, opinand ca in Romania baronii locali exista si ei sunt in general primari (de mentionat ca primarii remarcati de tanarul pesedist nu apartin, de obicei, partidului de guvernamant).

Declaratiile lui Ponta i-au contrariat pe sefii politiei si ai Garzii Financiare Cluj care au declarat pentru publicatia locala -Ziarul Clujeanului- ca nici nu s-au intalnit cu seful Corpului de Control si nici nu a existat vreodata situatia invocata de acesta.

Comisarul-sef Teodor Pop-Puscas a spus ca lui nu ii este frica sa intre in primarie. La randul sau, comisarul-sef al Garzii Financiare Cluj, Emil Ilea, a sugerat ca Ponta a vorbit in necunostinta de cauza: -Dar noi nu avem nici un fel de atributiuni in controlul institutiilor publice, astfel ca nu avem de ce sa intram in primarie-. Ilea a precizat ca, din cate stie, nici un alt subordonat al sau nu a participat la o asemenea intrevedere cu liderul PSD. Primarul Gheorghe Funar a declarat impaciuitorist ca -il intelege- pe tanarul Ponta, avand in vedere ca acesta -este numit in functie, si nu ales-.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.