Acasă Politic Președintele Iohannis a retras decorația conferită Spitalului din Suceava

Președintele Iohannis a retras decorația conferită Spitalului din Suceava

DISTRIBUIȚI

Iohannis a semnat miercuri, 1 aprilie a.c., decretul privind retragerea decorației conferite Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Astfel, în temeiul prevederilor art. 94 lit. b) și ale art. 100 din Constituția României, republicată, precum și ale Legii nr. 29/2000 privind sistemul național de decorații, republicată, având în vedere gravele deficiențe în activitate constatate în perioada stării de urgență provocate de pandemia de COVID-19, de natură să anuleze orice rezultate meritorii obținute anterior, Președintele Klaus Iohannis a retras Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, conferit prin Decretul nr. 205 din 5 aprilie 2019, Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

1 COMENTARIU

  1. Domnule Presedinte nu spitalul, in ceeace reprezinta o institutie de sanatate a statului, este de vina pentru situatia creeata !! ci trepadusii ca alde FLUTUR, care avea in subordine acest spital ca presedinte de Consiliu Judetean SUCEAVA !!!??? Domnule Presedinte sa intrebati pe seful Sectiei SRI SUCEAVA prin seful SRI pe Tara cam cu ce s-a ocupat Domnul FLUTUR in ultimii 8 ani in SUCEAVA !!???Oare o fi auzit seful SRI SUCEAVA ce intalniri de taina avea FLUTUR si cu cine!!!????Domnule Presedinte cand mai dati medalii dati pe oameni ca ei fac munca grea, nu pe institutii!!!ca hartie pentru Decrete si metal auriu si esarfe sunt har Domnului!!Omul care trudeste , munceste cinstit pentru sanatatea altora sau pentru un scop nobil ACELA TREBUIE SA FIE MEDALIAT!!! DOMNULE PRESEDINTE IOHANIS!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.