Acasă Politic Președintele Iohannis demontează visele Alinei Gorghiu

Președintele Iohannis demontează visele Alinei Gorghiu

DISTRIBUIȚI

Întrebat marți cum comentează  afirmația președintelui liberal, Alina Gorghiu, despre „axa reformatoare Iohannis-Cioloș-PNL” președintele Iohannis a spus că nu crede în existența unei astfel de axe.

„Asta cu axele… știți că sunt un pic reticent la a defini foarte ușor axe. Nu cred că există o axă, dar cu siguranță în România sunt oameni și partide care cred că în România este nevoie de o clasă politică curată, de reformarea partidelor politice. Există cu siguranță mult mai mulți oameni decât cred unii politicieni care vor să eliminăm corupția, să avem proceduri transparente clare și există ceilalți care au un discurs unii anti-justiție, unii anti-instituții, care se luptă cu justiția, care nu doresc să promoveze transparența fiindcă le strică afacerile de familie și așa mai departe”, a spus Iohannis.
Răspunsul președintelui vine după ce Alina Gorghiu a scris vineri pe Facebook:
„E corectă și așteptată decizia lui Dacian Cioloș de a-și continua proiectele începute. Pentru PNL, ele nu sunt o noutate. Este știut că noi le-am susținut în tot acest an. Evident că trebuie să-i cunoaștem întreaga platformă, dar în măsura în care putem regăsi prioritățile PNL — o economie competitivă, o administrație modernă, sisteme de educație și sănătate în pas cu timpurile, o politică inteligentă de investiții publice și, în general, un stat cinstit cu cetățenii săi — atunci se confirmă drumul comun. E nevoie de un parteneriat solid pentru ca, după 11 decembrie, România să meargă doar înainte, iar eu cred în axa reformatoare Klaus Iohannis-Dacian Cioloș-PNL”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.