Acasă Politic PSD l-a mituit pe Bahrin cu Comisia de medalii

PSD l-a mituit pe Bahrin cu Comisia de medalii

DISTRIBUIȚI


Dupa 10 ani de activitate, Comisia speciala pentru elaborarea propunerilor legislative privind sistemul national de decoratii al Romaniei a cerut ieri Biroului Permanent al Camerei Deputatilor prelungirea termenului de functionare pana la sfarsitul mandatului care expira la finele lui 2004.

Secretarul Biroului Permanent, deputatul Tudor Mohora, a declarat ieri ca cererea comisiei a fost acceptata, dar dupa lungi discutii, intrucat, potrivit deputatului pesedist, membrii comisiei au solicitat in fiecare an cate o prelungire. -Aceasta comisie trage de timp. Sunt probleme mult mai grele pentru care am acordat termene mult mai scurte-, a precizat Mohora nemultumit. Altfel spus, comisia condusa de fostul umanist si proaspatul pesedist Dorel Bahrin isi va continua pana in 2004 activitatea ce trebuia sa se incheie la sfarsitul acestei sesiuni. Pe banii contribuabililor si utilizand logistica si dotarile aferente, Comisia pentru elaborarea propunerilor legislative privind sistemul national de decoratii a emis 10 propuneri legislative. Vadit nemultumit de activitatea acestei comisii, Mohora a mai spus ca termenul solicitat este totusi prea lung, si exista presiuni chiar din partea institutiei prezidentiale, care -are nevoie de roadele muncii acestei comisii-. Am gresit si noi, a incercat sa mai indulceasca Mohora pilula, pentru ca nu i-am verificat activitatea la timp. -Daca am fi facut asta, altfel ar fi stat lucrurile-, a mai spus deputatul pesedist. El le-a mai imputat deputatilor care se ocupa de medalii faptul ca nu au lucrat intr-un ritm sustinut.

Intrebat de ce au acceptat totusi membrii biroului cererea de prelungire a mandatului, Mohora a spus ca trebuia sa-i ia mai din timp la intrebari. -Acum nu mai avea nici un rost-, a conchis deputatul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.